Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Kad Ljubo ljubi seksi telefone

Jučer je Milić ponudio Rvatima jedan od najduhovitijih trenutaka u povijesti Dnevnika: NIJE LJUBO SAGRIŠIJA! JA SVIDOČIN! -obrušila se baba na objektiv kamere sve prston prijeteći. U Runovićima kraj Imotskog dogodila se buna, diga se narod, a sve zato jer se očito još nešto nekontrolirano – diglo,
hi-hi! Pobunija se narod zbog naglog premještaja voljenog im ´pratra´Ljube.

ODVELO NAN PRATRA! DIJE?! DIGAJE ODVELO NIKO NEZNA! –urliče dida, uopće se ne obazirući na grijehe radi kojih je njihov ´pratar´ zamijenjen novim. A po svemu sudeći bome fra Ljubo – ljubi seksi telefone! Zdrav bio. Zvao fra Ljubo vruće linije, zvao fra Ljubo skupe linije, zvao fra Ljubo seksi linije! Zvao Ljubo dane – noći potežuć´..ovaj - to pitanje! Hi-hi!
I sad mene zanima baba – a šta ćeš ti to svidočit, a?! Biće si mu ti sviću držala?!
No budimo na tren ozbiljni, realnije je da su fra Ljubini propusti bili opasnije naravi od Bogu `vala zdrave seksualnosti, kao što su recimo - neuredno vođenje knjiga, pronevjera župskog novca i sl., pa su ga zbog manjka novca nadređeni odlučili ukloniti iz župe. Pazi sad - novca, a ne povrede zavjeta! Jer da se radi samo o seksi linijama, ajde čovječe progledali bi (oni njemu) kroz prste (svjesna je Crkva svojih slabosti), niti je on prvi niti zadnji koji je zvao ili će zvati! Ali eto među gomilom drugih propusta, ovaj ´telefonski´ je.. khm, khm.. ejektirao na površinu. Valjda zbog ´zapaljivosti´, hi-hi!
A babe su isto tako vikale NIJE ON SAGRIŠIJA i u puno zlokobnijem slučaju – vikale su za onog dokazanog pedofilčinu don Čučeka, kojega je sud oslobodio radi ´olakotnih´okolnosti! Vidim na nacionalnoj sljepo-vidnici jučer gostovao onaj baletni sadist šta je maltretirao balerine. Mora da ovaj narod posebno voli predatore i sadiste, a što drugo misliti kad im se posvećuju i cijele TV emisije. Čudna je ta povodljivost naroda koji ima potrebu braniti svoje grešne ´pastire´ – bez obzira na istinu jasnu ko´dan. Istu povodljivost i nedostatak logičkog rasuđivanja, možemo vidjeti i u slučaju ovoga gospićkog prasca što je napao američku košarkašicu. On bi i dan danas šetkao okolo slobodan, da nije ozbiljno priprijetio i sam američki veleposlanik! Zar nije sramota da nam netko drugi u vlastitoj zemlji mora govoriti kako se treba pravosudno reagirati na zločin! Zar nije sramota da je taj isti gospićki prasac i dalje za svoje sugrađane ´uzoran građanin´ i ´dobar čovjek´!

Svi su oni ´uzorni´ i ´dobri´ dok se događaju drugome, čini mi se. Ti ´uzorni´ dušebrižnici i lokalni moćnici vodaju narod ko ovce.
Pa ti baba moja – svidoči. O svojoj gluposti.


Post je objavljen 25.04.2005. u 19:09 sati.