Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madmoiselle

Marketing

Brigo moja prijeđi na drugoga

Općenito ako ste mislili da je ženska patnja započeta i završena sa Marijom Magdalenom zeznuli ste stvar.

Nakon što je apsolutan must go postao odlazak frizeru i tortura od dva sata rastezanja,farbanja,peglanja i naperlitavanja kose ženski rod dobio je frizera i za Venerin brežuljčičak,.Sad još i to. Sada možete imati pramenove i gore i dolje.

Danas je da lijepo kao i prije-lijepo. Debelo samo po sebi lijepo nije.Nekada se debljina cjenila jerbo je bila simbol plodnosti i raskoša.Svima nam je poznat kipić Venere is Windsora-Danas je debljina odraz nebrige o sebi, bolesti i depresije.Danas robujemo drugom ekstremu, kad zapuše ispred Baobaba pola žena završi u Jarunu.
Zna se da se za doručak jede šnitica kruha sa nemasnim namazom, nedajbog maslaca i pekmeza.I to je društveno prihvačena norma.Za ručak se može pojesti cijeli tanjur jer ipak cjeli dan ništa nismo jeli. Dok je večera je smrtni grijeh. Ako nam se već omakne onda se grizemo,ajme majko.Sutra slijedi teretana i trčanje u ratama cijeli dan.Nema veće sreće od žene koja je 24 sata gladna i digot se okrene potpore joj ne manjka za njeno tijelo sindroma «gladna Afrika»
Neki dan na tv pitaju manekenku kako održava svoju vitku linije.Veli ona da ide pet puta tjedno u teretanu,pije puno vode,jede voće i povrće i odrekla se čokolade od svoje 12 godine,sada ima 22.
Priznajem same smo si krive,tko nas tjera.Muškarci će nas uzet kakve jesmo da jesmo sa celulitom i bez njega.Budimo realne ili ćemo biti malo punije,nesavršene intelektualke ili savršene ,dugonokte,ispeglane ljepotice sa rednim vremenom u salonu ljepote.To dvoje teeeško zajedno. A i tko bi se odrekao nutelle ravno iz žlice?


Post je objavljen 25.04.2005. u 10:42 sati.