Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buahahaha

Marketing

Zašto?

Jučer navečer sam išao kod frenda jer je imao viška...Dobro, smotali smo ,poduvali i malo popričali.Na kraju je ispalo da ipak idemo na Hladno Pivo koje uskoro dolazi.I tako odem ja doma.
Zašto ja ovo pišem?Ne, ne pišem zato da sa napetošću promatrate koji sam "zanimljiv" dan imao :)).
Ne, ovo pišem zato jer kada sam se vraćao kući vidio sam ono što nitko ne bi trebao, ali smo svi to vidjeli bezbroj puta.I na takve svari ne obraćamo pozornost.Što vi napravite kad vidite starca (potpuno pijanog), koji luta po gradu? I još nema nogu. K vragu, taj je čovjek prošao sranja koja ja vidim samo na filmu.Njega nitko neće kada dođe doma pitati hoće li večerati, kao mene.Što je najgore, to mu se neće dogoditi jer vjerojatno nema svog doma.
Dakle što ćete napraviti?Ništa. Vjerojatno ćete proći pored njega i ne pogledajući ga. Ja znam da ću to napraviti. Jer kad bi ga pogledao, vidio bi staračke oči, omamljene alkoholom, kako molećivo gledaju u mene. Nakon toga i ona ispucala usta bi se otvorila i upitala za kunu.
I šta mi možemo napraviti.Fucking ništa.Oni rijetki koji mogu (hint:vlada) ili ne žele ili im je bitnije da li će im novi BMW imati kožna sjedala ili ne.Eh jebiga kad živimo u ovoj banana državi.
Fuck the system!

Post je objavljen 25.04.2005. u 08:19 sati.