Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sismisela

Marketing

Alter ego & stuff...

Oho! Pa ima već tjedan dana da nisam svoj doprinos ostavila na blogu. Eto, nikako da stignem, a i komp mi je stvara probleme! Zločko jedan!

Party TimeI tako, četvrtak mi je brzo došao, a s njim i bal. Okupile se curke kod mene pa smo nabacile šminku, obukle se i krenile. Moram odmah reć da je bilo - SUPER! Bolje nego što sam očekivala! Puno bolje!!!! Uglavnom, pivali su nam Luka Nižetić i Jole. Bila sam malo skeptična prema tome (jer nije baš da ih slušam), ali na kraju je dobro ispalo. U Kvarneru smo bili do 2, a onda je tribalo ić do Hemingwaya na after party. I krenile mi tamo, i to kroz park, pa nam je tribalo malo više vrimena da nam tanke pete svladaju kamenčiće. Tamo smo bile negdi do 4. Ma bila bi ja i duže, ali nemaju svi izdržljivosti i snage ko ja, pa kad je frendica zaspala u separeu, odlučile smo otić kući. Sve u svemu, legla sam oko 7, a ustala oko podne, pa se obukla i pravac - kava. Zaključak: bilo mi je skroz lipo, za 5!

Sad kad je i to gotovo triba se opet vratit u svakodnevicu - triba se bacit na knjigu i zapet! :))

Opet nisam sinoć bila vanka, ali ovaj put mi nije bilo žao. Toliko sam bila vani prošli tjedan, gori - doli i po Rijeci i po Opatiji da nisam ni stigla razmišljat o suboti. Legla sam na kauč i odlučila provest većer sa gospodinom Pittom i gospodinom Nortonom u Klubu boraca. I, moram reć, da mi je film svaki put sve bolji. Nego, potaknuta filmom, počela sam razmišljat: kakav bi bija moj alter ego? Jer, zapravo, koliko god mislili da sebe poznajemo, opet se znamo iznenadit. A to mi se u zadnje vrime događa svaki dan. Ali ne mogu reć da sam nekad potpuna suprotnost sebi. Mislim, da smo zapravo svi mi istodobno i mi i naš alter ego (ovo je jedna od onih rečenica koje nikad ne nađu smisao). Život je u svakome od nas kao ples dviju osobnosti - jedna je smirena, a druga divlja. (eh, jake li filozofije)!

Mislim da je već očito, iz gore napisanog, da me nešto muči. Svako toliko mi se dogodi da dođem do križanja i kad triba odlučit kojim putem krenit nisam uvik sigurna u svoj izbor. Gotovo da poželim živit u nekom svijetu u kojem svi odgovori već postoje, u kojem nema magle i sve je kristalno čisto. Ali, opet, u takvom svijetu ne bi bilo iznenadnih obrata, ne bi bilo one energije koja me tjera naprijed, bez obzira na ishod, ne bi bilo adrenalina, leptirića u trbuhu, a čemu onda sve to...

Evo sad par pametnih, potaknutih mojim trenutačnim raspoloženjem (al` im ne znam autora):

Kad bi mogli živjeti bez strasti, ne bi osjećali bol, ali bili bismo mrtvi.
Doista mrtvi.


Prepreke su ono što čovjek vidi kad makne pogled sa cilja!


I na kraju iz "Kluba boraca":

Tek kada izgubimo sve, slobodni smo da napravimo bilo što!


To bi bilo to za today!

A sad, lipi moji, idem pogledat vaše blogove i komentirat, da nadoknadim propušteno!
Bunch of kisses by Šišmišela! :)) Love Drops




Post je objavljen 24.04.2005. u 19:18 sati.