Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mt

Marketing

Prometne nezgode

Moram vas izvjestiti da sam nažalost imao laganu prometnu nezgodu. Sreća u nesreći je da nije bilo ozlijeđenih. Uglavnom ja sam većinom kriv. Evo što se desilo, radnja se odvija na kružnom toku u Škorpkovoj ulici tamo pored shoping centra. Ide ispred mene lijepi Volvo S60 zlatno žute boje. I to dosta brzo. A ja za njim. I došli mi do kružnog toka, u onom vanjskom krugu vozimo. Kad odjednom njemu uleti iz onog unutarnjeg kruga nekakav ogroman terenac, nisam ni vidio koji je bio. Ali tako je brzo i bezobrazno uletio da je čovjek s Volvom morao u mjestu stati. Naravno ja nisam držao dovoljno velik razmak i iako sam naglo kočio moj autić nema tako močne kočnice kao Volvo i BUUUM u njega. Sreća pa nije bila velika brzina pa nije bilo težih posljedica. Izađem ja iz auta, a iz Volva izlazi tip u odijelu, visok i sad se ja mislim ili će me izvikat ili zvat policiju. Udarit me neće sigurno jer ja izgledam opasno, kao pravi mafijaš. A on jadan počne pričat na engleskom (iako je auto domaćih tablica) kao u stilu službeni auto i nije se puno lupio i sve u redu i ode on. Ja se nasmijah i produžih dalje. Naravno nisam još bio na popravku a ni neću sve mi radi čak i svjetlo gori iako je par centimetara ušlo unutar karoserije. I odmah se ja sjetih jednog vica...



Kupio čovjek novog BMW-a, vozi se po gradu i staje na semaforu kad ono BUM!!! Okrene se on i vidi fiću, pogleda svoj BMW, kad ono stop svjetla polomljena, branik iskrivljen... Krene on ljutito prema vozaču fiće,zgrabi ga za kragnu, kad ovaj zavapi:
- "Nemoj ba prijatelju, ti imaš para pogledaj šta voziš,a ja nemam, siromašan sam, smiluj se!"
Ovaj se smiluje i pusti ga. Malo kasnije na drugom semaforu BMW staje i opet BUM!! Okrene se i ne može vjerovati!!! Opet ISTI fićo!! Sad je ovaj iz BMW skroz popizdio, kreće da ubije ovoga iz fiće, kad ovaj opet zavapi:
- "Nemoj molim te imam ženu i troje djece, ko će da ih hrani..."
I ovaj se opet smiluje. Krene, i na trećem semaforu opet BUM. Okreće se, kad onaj otpozadi iz fiće mu maše i viče:
- "Idi idi, ja sam."


Post je objavljen 22.04.2005. u 10:15 sati.