Ovim zvucnim imenom krasi se restoran u glavnoj ulici Hedere. Otvoren je, kako pise odmah uz njegovo ime, 1974. godine, a na poticaj posjetitelja obitelji koji su zadovoljni jelom sto im je bilo sluzeno, nagovorili Mesulama da sa svojom zenom pocnu raditi i za slucajne namjernike. Kako je Mesulam doselio iz Jemena priredjivali su specijalitete kojima su se tamo hranili, a koji su dobro primljeni i u suvremenom Izraelu.
Posao je isao odlicno i preuzeo ga je poduzetni sin Igal, dok je Eldad, najmladji brat, otvorio po istim imenom "Opera" proizvodnju zamrznutih jemenskih specijaliteta od tjestenine, koji se prodaju diljem Izraela, a imaju i liniju izvoza za SAD.
Nedavno je restoran, zajedno sa citavom obiteljskom zgradom, rekonstruiran. Na ulazu je selektor koji budno bazi da se ne bi priblizo diverzant samoubojica, a unutar objekta trenutno glavnu ulogu igraju cuvari kosera, jer se priblizava Pesah, pa do subote treba detaljno ocistiti sve prostore i obrednom vodom oprati svo posudje, a citavo razdoblje Pesaha (osam dana) dozvoljeno je jesti samo bezkvasni kruh. Gospodin sa bradom nadgleda posljednje pripreme.
Post je objavljen 21.04.2005. u 20:36 sati.