Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Maybe Tomorrow

Evo mene, otkad sam uselio u novu sobu evo napokon jedan dan da nisam totalno umoran i da mogu nešto napisati. Post o desničarstvu u glazbi će pričekati još malo...Zašto? Pa naravno da je zato što sam lijena kmica. Ma no fora je jednostavno u tome da sam onda imao inspiracija,a nisam imao snage, a saga imam snage a nemam inspiracije. Kada se to dvoje spoji budem nešto napisao, do tada će te se zgražati mojim glupostima, a onda će te se zgražati tome kako ja pokušavam ispasti pametan i kako pravim idiota od sebe. Dakle postajem majstor vlastite arhitekture. A možda uspijem stvoriti i idiote od vas, dakle ako netko želi biti glup ko qratz neka se javi mojoj Agenciji za poglupljivanje, uspjeh je zajamčen.

Evo jednog vica kojega sam mogao ovdje već prije napisati, no eto nisa, pa evo sada to ispravljam, meni je predobar...

Pobjegao u Beograu LAv iz Zoo vrta i baš kada je bio među djecom izleti neki tip i bori se s njim te ga ubije i idući dan iziđe u novinama naslov :
SRPSKI HEROJ SPASIO DECU OD KRVOLOČNOG LAVA
I tako dođe lik u te novine i kaže : "Pa znate ja nisam Srbin"...I tako idući danu novinama naslov :
JUGOSLAVENSKI HEROJ SPASIO DECU OD KRVOLOČNOG LAVA
I opet on idući dan u novine i kaže : "Pa znate ja nisam ni Jugoslaven", a pita ga lik : "A šta si?" , a lik:"Pa znate, Albanac"...I tako idući dan iziđe u novinama veliki naslov :
ŠIPTARSKI TERORIST UBIO LAVA, PRIJATELJA DECE...!!!


E da, za one koji nisu još vidjeli na Renatinom blogu, evo slika sa škembama, među kojima sudjeluje i moja mila škembica, a sami zaključiti koji krmak sam ja. Dakle osim što sam lijen i idiot još sam i krmak. Još samo trebam postati HDZovac i bit ću onakav kakvog svaka mazohistična žena može samo poželjeti. Dakle evo slike :
i tu bi sada trebala biti slika, no na neku čudnu foru je ona nestala sa neta...A ja si je, ponovno zbog svoje lijenosti nisam snimio na komp. Ako je izborim nekako stavit ću je...

Počinje Poltergeist, ne znam hoću li ga gledati, imam vožnju u 8 ujutro, srečom još sam na poligonu pa ne morate se još čuvati na cesti, no bez brige, javit ću vam na vrijeme...

Post je objavljen 20.04.2005. u 23:52 sati.