Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Link

Evo linka kojeg mi je poslao naš dragi frend Robacho pa i vi pogledajte. Kao novinar,potpisan je Tonino Rađenović,novinar iz Orahovice koji u Čačincima i nije baš najomiljeniji lik. Gosp.Tonino radi na radiu Orahovica i šalje izvještaje za Večernjak i Sportske novosti.Evo mu mala reklama iako ni sam neznam zašto sam to učinio.Ako ništa drugo,bar je bio iskren u viđenju utakmice
Moram se ispričati juniorima Čačinačke Mladosti jer ih nisam ni spomenuo u nedjeljnom postu a dečki su isprašili "munjene" sa 10:1! čestitamo. Borba za prvo mjesto se nastavlja.Bravo momci! Mladići danas gostuju u Virovitici u kup utakmici protiv TVIN-a.Proći Virovitičane bi bio pravi uspjeh ove darovite generacije.
I još nešto.Svi vi koji ste sinoć gledali novu emisiju na HRT2 "Uzmi ili ostavi", kao predstavnika Virovitičko-Podravske Županije mogli ste vidjeti našeg dragog profesora Dragana Zubaka (gledajte ga i većeras i u narednim emisijama). Zubak je stup obrane Čačinačke Mladosti i dokapetan ekipe (nekad je bio i kapetan pa probajte pogoditi kako smo ga nazvali-Kapetan Dragan).Inače,Dragan je veliki zaljubljenik u Čačince i tom svojom ljubavlju i svojom borbenošču na terenu je kupio navijače za vijeke vjekova.A pozorni pratioci kviza mogli su ga već vidjeti i milijunašu (sjebo se i osvojio samo 1000 kn iako ima potencijal za više) i u Najslabijoj karici u kojoj je pobjedio.A da nespominjem i da je u Upitniku znao dignit pare.Kao i na kladionici.Dragane sretno i javi nam se katkad!
Ovo je bio post planiran u dva reda,ali se malo odužio.

Evo,opet ponavljam da imamo i wallpaper,desni klik na sliku ispod i onda "save target as"!
Wallpaper Čačinačkih Alkosa

ŽIVI BILI U VINU SE KUPALI,MLADE SNAŠE ZA NOGE VATALI I MLADI SE OŽENILI!


UPDATE:(21.04.2005)
Jučer su naši juniori gostovali u Virovitici kod momčadi TVIN-a u utakmici četvrtfinala kupa Virovitičko-podravske županije. Nakon 90' rezultat je bio 0:0,no naši su momci izborili prolaz u polufinale nakon izvođenja jedanaesteraca!Još jedan odličan rezultat Čačinačkog nogometa.Kažu mi ljudi da je mali Kolar odmah obranio 2 penala i tako omogućio Mladosti prolaz dalje!ČESTITKE!

Post je objavljen 21.04.2005. u 12:31 sati.