Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djukagovnar

Marketing

o nama.

Image Hosted by ImageShack.us

Tko god pročita,naravno,2 čovjeka će biti dovoljna da ne odole mojoj malenkosti,na zdravlje!
brodska monotonija.
Lakim pisanjem slova koje se ostvaruje pomicanjem moje prekrasne tehničke olovke,iskazujem svoje gledište na pogled dragog mi broda iz tzv. Ptičje(ovčje) perspektive.
Ljudske su emocije stopljene u jednom živom organu koji se dijeli naprosto na idiote i ne idiote.gorak je sami temelj,polazište našega uma,naravno,bezumlja i fiziobiološke pokretljivosti.neuklopljeno bezlični članovi zaostaju u razvoju od demonstrativnih nakaza,prihvaćenih ovdje,a i tamo.nakaze.naizgled gruba riječ,no posvećena svim onima koji,prije svega,vjeruju u nepravdu,a naposljetku,moć.svaka moć,izvedena iz zaglavka današnjeg bezvlađa,očituje se manipulacijom ljudskosti,uglavnom radne snage,tzv. crne sfere vladajuće slagaline.također,ta sfera uključuje i sve manjine,rome,nehrvate iliti neke druge ličinke na kojima se uspjeva maksimalno profitirati,bez kamata,naravno.krezava nepravda,ostaje nepomična,statična.mrtav kip u većoj je mogučnosti da se isčupa iz tla i zauzme barem jedan komadić slobode.našoj savjesti,jednostavno, nije u cilju propagirati izbavljenje iz monotonije oskudnog razloga.o nama se da pričati.i previše.
Zaobljeni.dišne tvorevine mlohavih respiratora.čekamo kada čemo poživjeti svoj sistem,truli optimizam,pretvoren u svježi imaginarizam.prividno,zaslugama ostvarujemo kolko tolko svoju misao.problem je što se ona ne izlaže djelu,samoj svrsi.
Svakim danom sve češće zaobilazimo mrtvaca.pogled nam seže niz rožnicu zaobilaznice,skrečemo,stajemo.olupina mladosti ,uzgojena na temelju stimulansa.
Iskrivljena slika mladih profitera je nemoguće raščlanjiva,nemoguće je ispraviti duboko ukorijenjenu riječ mržnje običnome nevinom djetetu koje kasnije te korijene primjenjuje i stvara mrežu dosljednu svome podrobnom autoritetu,samom činitelju.
Previše je života odnešeno i bačeno u kontejner sa kratkim životopisima.upravo ispaštamo zbog lažnog rodoljublja, zbog zapisanih slova na crtovlju, zbog različitih povodljivih hormonalnih poremečaja,zbog nas.

Image Hosted by ImageShack.us


Napisala,ja,olja.



Post je objavljen 19.04.2005. u 13:32 sati.