Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Još jedna igra još boda 3...

Munja-Mladost 0:1
U nogometnom prvenstvu 1.županijske lige,naša je Mladost gostovala na uvijek vrućem terenu u Velikom Rastovcu.Na raporedu je bio lokalni derbi.Ali to više nije derbi kakvi su se nekad igrali jer je NK Munja jadna do zla Boga.
Utakmicu smo otvorili pogotkom jednog od boljih i iskusnijih igrača Jure Matešića iz slobodnog udarca i tu smo prednost sačuvali do kraja (bez nekih velikih muka). Utakmica nije bila nešto zanimljiva i nije bilo mnogo prilika ali se moglo vidjeti par dobrih poteza i pokušaja naših momaka.Nebi nikoga posebno izdvojio kako najboljega jer su svi bili podjednaki,ali moram spomenuti malog Icu Čiloga koji je bio narastrčaniji u našoj ekipi iako je uvjerljivo najmanji u ekipi.
Jure Matešić
Naši su nastupili u sastavu: Joja-Zubak-Bojs,Luka-Čilog,Kelava,Matešić,Samardžić,Vujo-Đurina,Nemeth. U drugom su djelu ušli Toca (ljubimac i jedan od utemeljitelja Alkosa),Mario Jukić Blek (dečko igra i košarku) i Mile Babac (vječiti talent iz Pištane).
Što još reći o utakmici? Treba spomenuti kretena od suca Brunu Fabijanca iz Slatine i njegove debile pomočnike kojima bi trebalo godinama objašnjavati pravila nogometne igre i spomenuti mu (onako usput) da u đepu ima žuti i crveni karton koji se pokazuju „drvosječama“ koji negledaju loptu nego samo gledaju kako nekome slomiti nogu! Prvo su nam izbacili Roberta Đurinu (još u prvom poluvremenu),a zatim i Marka Nematha kojem su doslovno otkinili nogu. Strašno! nogometaši Munje svoju nemoć i neznanje pokušavaju nadoknaditi tako da osakate protivnika.I nije to od danas.Jedan moj frend (Denis Jurlina Berger) je upravo tamo zaradio prelom noge nakon kojeg se oporavljao jako jakodugo.A i Ivan Jerbić je tamo znao ozljeđen završavati utakmicu prije kraja.
Obećao sam Alenu da ću stavit njegovu sliku na blog i obećano sam ispunio a sliku našeg Alena možete pogledati ovdje!
Za kraj molio bi momka koji je napisao pjesmicu za nas da nam se svima predstavi kako bi mu se mogli dostojno zahvaliti!
Živi bili u vinu se kupali,mlade snaše za noge vatali i mladi se oženili!


P.S.Imam pitanje i molbu za Dragana Zubaka-da li mogu na kakav način doći do grba Mladosti kako bi ga objavio na blogu?

UPDATE:
Wallpaper Čačinačkih Alkosa
Malo sam švrljao po računalu i uredio jednu sliku i od danas na našem blogu imamo i naš prvi Wallpaper da si njime ukrasite desktop vašeg računala. Wallpaper će se od danas nalaziti i sastrane među linkovima(iznad brojača posjeta).Nadam se da će vam se svidjeti i da ćete si ga pohraniti na računala. Mogli bi izabrati još nekoliko slika pa i njih malo urediti da nebude samo jedan wallpaper Čačinačkih Alkosa nego više njih. Budite mi pozdravljeni! Šta mislite vi o toj ideji wallpapera?

Post je objavljen 18.04.2005. u 17:25 sati.