Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serol

Marketing

AirMaxi leti od juna...

Jeftine avio-karte biće dostupne građanima u Srbiji od sredine juna ove godine, zahvaljujući novoj kompaniji AirMaxi.

Pod motom “Letenje više nije skupo”, od sredine juna na našem nebu će se naći i dva iznajmljena Boeing-a 737-300, sa oznakama nove srpske regionalne, low cost kompanije AirMaxi.

- Prvi letovi biće do atraktivnih turističkih destinacija i već smo o tome razgovarali sa agencijama - najavio je Predrag Vujović, generalni direktor avio-prevoznika koja će poslovati u sistemu Delta holdinga. - Najpre ćemo leteti u Tursku, Grčku, Egipat, verovatno i Maroko, a sigurno i do Tivta.

Deltina avio-kompanija regionalnim letovima povezivaće Srbiju sa Budimpeštom, Sofijom, Bukureštom, LJubljanom, Zagrebom, Skopljem. Avioni će uzleteti iz Surčina, a najavljuje se dobra saradnja sa 30 aerodroma u regionu, uključujući i Niški. Vujović kaže da će, u drugom krugu, AirMaxi leteti do Nemačke, Švajcarske, Francuske, skandinavskih zemalja...

- Prve linije za Nemačku biće Keln i verovatno, Hamburg naveo je Vujović. - Karta do Nemačke koštaće od 45-55 do 100 evra. Karte će se prodavati preko Interneta, a plaćaće se kreditnim karticama. Oni koji nemaju pristup Internetu, moći će da rezervišu mesto u avionu preko ovlašćenih putničkih agencija, u poštama i preko SMS poruka. Snažno je potencirana priča sa rezervacijama i plaćanjem putem interneta. To ide dotle da će im avion biti ukrašen pored ostalog i strelicom miša (videti sliku aviona).

Kako je rešeno plaćanje - saznaćemo uskoro.

Zvanični sajt na adresi: www.airmaxi.com
Više o nastanku kompanije na linku...


Post je objavljen 16.04.2005. u 00:52 sati.