Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madmoiselle

Marketing

BITI ILI UBITI PITANJE JE SAD?


Moja draga prijateljica koja je inače uvijek u crnom i stalno je vrckava i skakutava je provodila anketu među nama poznatim ljudima ko bi prije ubio čovjeka ona ili ja?? i naime velika većina je odgovorila da bi ja.Zašto?? jer ljudi kao ona,vrckavi i naoko drugačiji ne ubijaju nego kao ja normalni,stopljeni sa okolišem.Mirni.

Tako sam se ja zapitala dali bi ja fakat mogla kome skratit muke?
Zapravo mislim da nebi ubila bezveze onako da mi dođe..ALI da mi neko ubije dijete(koje ću rodit) ili nekog od bližnjih bezveze,onako iz čiste ludosti...NE ZNAM stvarno ne znam da li bi se uspjela suzdržati..pomalo me brine ovo moje preispitivanje? da li bi vi ubili čovjeka da vam ubije dijete,mamu ili siluje sestru? sve su to okrutnosti,znam ali...zanima me...da li se i u nama naizgled mirnim bićima javlja animalni poriv za osvetom,,onom krvnom..koliko čovjek mora biti lud ili čak nebiti lud da ubije čovjeka.

Možda ste čitali za onaj slučaj ubojstva u školi kada je djed Ivan Krišto ubio oca i ranio majku jednog dječaka zato jer su se klinci posvađali zbog tehničke...taj otac i ta majka u kolicim su roditelji moje prijateljice,ne više toliko bliske kao nekad,ali ponekad još odemo na kavu.Sto put sam se pitala da li bi ona Krištu ubila? pa uništio joj je život...


Post je objavljen 15.04.2005. u 22:45 sati.