Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Triba li našoj dici seksnavuka ?


Ovi u Rvackoj kao da nemaju pametnijeg posla. Il' traže Gotovinu ili pričaju pissdarije. Evo sad bi oni uveli i seks u škole. Malo im natezanja s EU. Mediji prenose da se ozbiljno o tome razmišlja kako bi ga se uvrstilo u obvezni dio programa obrazovanja učenika ili pak zamijenilo s vjeronaukom.

Vala Bogu, unas ti to nije slučaj. Ajde bona, kakav seksualni odgoj, šta ti je! Za koga? Sigurno ste i vi čuli priču o ženi na kraču, kad joj je došao doktor u posjetu. Nakon što je pregledao, doktor je zaključio da joj je potrebna njega. Na to se ona nadovezala: ''Njega, njega meni vali moj dokture''. Zato ti se kod nas nedevelja o tizin stvarima. Naša dica svakog vraga znaju. Njima ne triba seksnavuka nego ji triba smirit vjeronavukom

Profesori i vjeroučitelji po Rvackoj se gonjaju, samo tako. Uvede li se seks u škole, kakve li će tu učenici trebati udžbenike, koliko autora, a tek pomagala, rekvizita??!!

Između ostalog, crkva se zalaže za neprakticiranje seksa prije braka, te da se u bračnim zajednicama ne koristi kontracepcija.

Po meni je to diskutabilan stav crkve, jer bi oni mogli najbolje potvrditi da im pred oltar najčešće dolaze zbabne. Kako bi moja susjeda rekla : ''Koja da, dite moje, ta se i uda''. Bilo bi nezamislivo u ovo doba stupanje u brak prije nego se okuša ''zabranjeno voće''. Možete li zamisliti ispovijedi nakon uvođenja zabrane korištenja kontracepcije.

-''Pratre, koristili smo kondom''.
-''A kakav''?

Znate, ipak postoji razlika. Seks s kondomom kojim sprječavate začeće i seks pomoću kondoma kojim s posebnim užitkom sprječavate začeće ljudskog bića. Kakva li ih pokora čeka?

Dok vjeroučitelji smatraju da je seks čista mehanika koja ne bi trebala biti zastupljena u udžbenicima, profesori ne odustaju. Oni se drže stajališta da djecu treba upoznati sa svim onim prirodnim i neprirodnim stvarima reprodukcije ljudske vrste i kako je spriječiti.

A tko je to nas učio, da ne spominjem naše djedove i bake?

Kako god je nama dosadila priča o baki koja ih je desetoro rodila a da joj stari ni kolina nije vidija, tako je i mladima dojadila priča o oprašivanju tučka i bumbarevom letu. Bolan, sve ti oni znaju! Kako i ne bi pored filmova, gdje se nimalo ne pazi na odgovarajuće termine za prikazivanje određenog žanra.

Zna se dogoditi da kod nedjeljnog obiteljskog ručka, počnete gutati knedle od neugodnosti kad uleti, naravno bez upozorenja, sočna seksi scena. Onda se svi daju u potragu za daljinskim kojega je u takvim trenutcima obično nemoguće naći od prve, a dijete razrogačenim očima upija sve pojedinosti s laganim podsmjehom kojim kao da se ruga nama u našem bjesomučnom pokušaju da promijenimo kanal.

Da ne spominjem i Internet. Dok lagano surfate stranicama, odjednom vas počne požudno gledati nepoznato napaljeno lice. Nakon što vas prožme iznenađenje, promislite koliko li je takvih scena vidjelo vaše dijete.

Bake su nam pričale da se u doba njihove mladosti trebalo sklanjat u kuće čim padne prvi mrak. Ne daj Bože da te koji seoski pajdo zatekao prignutu kad se sunoća. Bilo je nesritnica da nisu uspjele ni vidjeti šta ji to spopade. Sve je to posljedica viagre: čistog Ercegovačkog zdraka i zdrave domaće rane, pa kad se natuku luka i slanine, il' se tuć il' ga digdi zavuć. To vam je kao ona Bebekova pjesma:''il' me ženi il' tamburu kupi, ja u nešto udarati moram''.



Post je objavljen 14.04.2005. u 19:36 sati.