Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaluna

Marketing

Danas mi je skroz super dan! Iako me svi živi profesori u školi muče da je to za nepovjerovat... okomili se na mene, neznam šta im je... jučer sam letila van sa likovnog! Izbacilo me jer sam pitala tipa je li mi donija teku iz hrvatskog. Onda ona iz matemetike... stalno me nešto opominjala dok smo pisali ispit.. o kemiji da i ne govorim... Al ne dam se ja... neće oni meni pokvarit dan... bar ne danas... ali zato mi je sutra kritično...! Stara mi ide na PRIMANJA. Ako ima Boga nadam se da će mi pomoć nekako...........
Neka novost: palo mi je oko na jednog tipa iz škole, neznam kako ga prije nisam primjetila! Podsjeća me na jednu moju amo reć „bivšu ljubav“ (Mia,pogađaj koga?)... e sad neznam jel to zbog te sličnosti ili šta već... ali nisam zacopana, samo mi se malo, ali samo mrvicu sviđa ;)
...inače sam slobodna kao ptica!!! I eto, neman više šta pisat. Mislim, pisala bi ja ali nemam vremena jer mi uvijek stara prigovara da joj t-com nabije veliki telefonski račun jer ja stalno visim na internetu... šta ću, takav je život... kiss svima od MaLe LuNNe !!


Post je objavljen 14.04.2005. u 19:12 sati.