Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Toples DJ Diva na turneji po BiH


Toples DJ Diva će 7. maja/svibnja po prvi put gostovati u Sarajevu. Ova zgodna tridesetsedmogodišnja stomatologinja iz Nizozemske je naglu popularnost stekla upravo načinom na koji nastupa.

Naime, ona je pronašla zaista zanimljiv način zarade novca: Ona pušta glazbu, ali bez grudnjaka! DJ Diva je stekla inspiraciju slušajući dva prijatelja koji su već vrtili ploče.

Kada je shvatila DJ-ing ozbiljno, pohađala je DJ školu u Amsterdamu, a istovremeno je u svojoj kući izgradila svoju prvu DJ kabinu gdje je danonoćno vježbala.

Svoju karijeru je počela na Novogodišnju večer 2002. Planirala je posjetiti Novogodišnji party "Expornstar" gdje ju je Gijs, koji je bio promotor ove večeri zamolio da ode kući po ploče i zamjeni jednog od DJ-eva koji nije mogao doći.

Tijekom nastupa pred 1000 ljudi, od vrućine i adrenalina, udovoljila je zahtjevu publike: skinula je svoj grudnjak i Toples DJ Diva je rođena. Otad je zabilježila mnogobrojne nastupe diljem Europe, a odnedavno je na turneji po susjednoj Hrvatskoj.

Vjerojatno će nakon nastupa u Sarajevu dogovoriti još koju svirku u BiH, a kako Dnevni list doznaje iz pouzdanih izvora u tijeku su dogovori i za nastup u Mostaru. Njezin stil glazbe je House i Euro dance, uglavnom komercijalnog karaktera.


Post je objavljen 14.04.2005. u 18:08 sati.