Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Skupa pobjeda

HNK "Sloga" je prvu pobjedu u proljetnom dijelu sezone skupo platila. Nakon utakmice sa HNK "Ramom", koju je "HNK "Sloga" odigrala u nedjelju, 10. travnja i zabilježila prvu pobjedu rezultatom 3 : 1, trener Arežina je ostao bez dva igrača iz prve jedanaestorice. Naime, povratnik u momčad Ljuban Šekerija je ponovno osjetio iste probleme sa dišnim organima kao što ih je imao prije tri godine kada je prestao igrati nogomet. I sada je liječnik preporučio mirovanje i samo rekreativno igranje malog nogometa. Joakim Perić je utakmicu s "Ramom" odigrao do kraja i nije se niti nakon utakmice žalio na povredu, ne želeći umanjiti slavlje nakon pobjede, i tek je sutradan priznao da osjeća jake bolove. Liječnik je nakon pretraga utvrdio da je Perić slomio jedno rebro i da neće moći nastupati u narednih mjesec – dva.
Nažalost, i sada se pokazalo kolika je šteta što HNK "Sloga" ima financijskih problema pa, pored svih nedostataka o kojima smo i ranije govorili, treba istaći i taj da nikada nema dovoljno novca da se igrači osiguraju od nezgoda na terenu, iako je Izvršni odbor kluba često isticao baš ovaj problem.
Obojici igrača želimo da što prije ozdrave, a upravi kluba da pronađe sredstva kako bi se igračima, kad već igraju bez ikakve naknade i troše i svoj novac, uplatilo bar osiguranje. Toliko sigurno zaslužuju.


Post je objavljen 13.04.2005. u 23:56 sati.