Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noidentity

Marketing

.

Ponekada su glasni jedni, a ponekada hmmm drugi? Da da drugi isto. Malo HDZ malo Koalicija. Malo "jao taj grozni komunizam", a malo "oh ta predivna crkva". Na TV-u sve više reklama, filmova i slično gdje je cool varati nekoga, a nekada su bile glasne konzerve.

Nisam ni u jednoj skupini ali uvijek me njihova vika dokači nekako, nadrapam ni krvi ni dužan...ili kriv jesam, kriv zato što se i ja ne derem nego vjerujem kako cijeli ovaj naš sistem zaslužuje jedan nepovratni raspad i onda možda da neka druga vrsta dobije priliku.

____________________________________________________________________


Neki dan sam bio sa nekoliko frendova na cugi. Nešto je bilo priče o vezama i onda jedan meni vali "ko te jebe", a drugi nadoda "nitko, u tome je problem". Na takve primjedbe nikad ništa ne odgovaram jer čudno je kako svi misle da bi ja svoj život u potpunosti morao dijeliti sa svima?!? Skoro pa nikad ne govorim okolo s kim sam spavao i kolko često, ok kad imam neku recimo stalniju vezu mogu pretpostaviti, mislim ok je nekad apopričati o sexu i razmjeniti ideje ;) ali raportirati koga jebem, fuck off. Možda misle da se na meni kakti vide znaci nejebice?!? No ok za takvo nešto sam i ja kriv jer sam ponekada znao reći za nekoga da bi mu bilo dobro da pojebe nešto, al ajde svako uči na greškama nadam se. No ajde uvijek mi je bilo dosta da samo ja znam istinu, a ako su se drugi valjali u blatu neznanja i pritom pokušavali pošpricati mene hehe neka, zabavno je gledati ponekada hrvanje u blatu :P

Post je objavljen 14.04.2005. u 12:12 sati.