Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Katolici se pozivaju na Mamona i šerijatsko pravo


Kandadidat za Papu kojeg sam predložio na ovom blogu nigerijski kardinal Francis Arinze ima najviše izgleda to i postati prema vodećoj irskoj kladionici Paddy Power Bookmakers.

Ta je tvrtka uz njegovo ime stavila koeficijent 11-4, a uz u Hrvatskoj najizvikivanijeg kandidata njemačkog kardinala i šefa novovjekovne Inkivizicije Jozefa Ratzingera, koeficijent 6-1.

Talijanu Dionigiju Tettamanziju dani su izgledi 4-1.

Srećko Jurdana, kolumnist uvodničar Nacionala kog je Viktor Ivančić nedavno oprao zbog militantnog zalaganja za uvođenje smrtne kazne u hrvatsko kazneno zakonodavstvo, ne trepnuvši na Feralov osvrt, također se založio da novi Papa bude crnac.

Zbivanja oko smrti Ivana Pavla II u mnogo čemu su netipična za nauk Katoličke Crkve. Poglavito odudaraju od onog što je pokojni Poljak propovijedao.

Irci, s kojima uz Poljake dijelimo prva tri mjesta na listi najkatoličkijih nacija, reklamiraju klađenje na izbor novog Pape. I KC-i i Ivanu Pavlu II odbojan je bio Mamon, demon novca.

Papa se zalagao za život, pa je i svom atentatoru oprostio, a Jurdana bi vratio ustaške i partizanske prijeke sudove, ili instalirao šerijatsko pravo, te teške prijestupnike dekapitirao.

Svaka šuša koja je imala priliku poljubiti Ivanu Pavlu II ruku
hvali se time u novinama kao da nikad nije čula da je oholost teški grijeh.

Vinko Coce izjavljuje da je pokojni Papa bio Bog, što je kršenje prve dvije Božje zapovjedi:

1. Ja sam Gospodin, Bog tvoj, nemoj imati drugih bogova uz mene!

2. Ne uzimaj imena Gospodina, Boga svoga, uzalud!


Ideološki komunistički jurišnici masovno dilaju jeftine krunice.

A puk hrvatski i katolički nezajažljivo guta sve što se od takve hrane pred njeg baci kao da će time postati bolji - približiti se Bogu Ocu Svemogućem preko polupraznog novčanika.


Post je objavljen 12.04.2005. u 12:45 sati.