Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serol

Marketing

Tuča na Terazijama

Navijači Partizana tukli se u subotu sa "Varvarima" usred Beograda, a sukobi nastavljeni i oko stadiona

Grobari, i podgorički Varvari potukli su se u subotu u Beogradu pre utakmice između crno-belih i Budućnosti. Do prve tuče došlo je ispred hotela Kasina, gde su se okupili gostujući navijači.

Bilo je pesničenja i jurnjave, ali je pravovremena intervencija policije sprečila incidente većih razmera. Dešavanja na Terazijama bila su samo uvod u još žešći obračun nedaleko od stadiona u Humskoj, gde su lošije prošli Podgoričani.

- Nismo ni znali da će Varvari organizovano doći u Beograd. Međutim, kada smo saznali, onako na brzinu smo se organizovali i lovili ih po gradu i oko stadiona - kaže jedan od navijača Partizana. - Do prvog sukoba došlo je kod Bezistana i tu su dobili pristojne batine. Policija ih je dobro čuvala, ali njih desetak osmelilo se da uđe u tuču i loše se provelo.

Među ostalim Grobarima brzo se pročula vest o sukobu na Terazijama i nastavak je bio neminovan. - Dvadesetak pripadnika Varvara nalazilo se kod kioska na Autokomandi, gde su jeli i pili. Ali naši klinci su se potrudili da im sve to presedne i da se lepo ispovraćaju. Tom prilikom smo ih žestoko ispeglali i oduzeli im je brdo šalova, pa su gosti iz Podgorice ostali bez navijačkih rekvizita.

- Sreća njihova što se nismo planski organizovali. Savetujemo im da sledeći put prilikom dolaska u prestonicu zaborave navijačka obeležja, bezbolnija je turistička varijanta.


Post je objavljen 12.04.2005. u 00:06 sati.