Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sismisela

Marketing

Svašta pomalo - ništa pametno...

Obavijest: svima vam draga osoba (ovo pretpostavljam, pa svi oni kojima nisam draga osoba neka me isprave :) ), poznatija kao Šišmišela danas je, nakon mnogo tjedana, stupila nogom na tlo koje se fakultetom zove!!!!

Da, istina je sve što ste čuli. Čudim se što to nisu objavile sve novine i ostala javna glasila! Kao što sam pretpostavljala - nema ništa novo. Zapravo, ništa novo osim jedne stvari. Ovako! Svake godine se na mom faksu organizira bal (poznatiji pod nazivom bal hotelijera) i uglavnom svake godine i ja idem na taj bal. Ali danas na plakatu pročitam da od ove godine vride neka druga pravila. Neću ih sad nabrajat jer su stvarno idiotska, pa me sram i pisat takve gluposti. I tako ove godine ne idem jer me stvarno iživcira (e, šta mene svašta može iživcirat!) kako na ovom faksu triba imat vezu i za banalnu stvar ka šta je jedan obični bal. I baš neću poštivat pravila! Brejk d ruls! :))

Nego, gluposti na stranu. Danas mi je dan bio čista uživancija. Pajkila sam do podne, a onda otišla do prije u Lovran, pa smo bacile par tračeva u Pabu i krenile pješke do Opatije (opet!) - ako nastavim ovim tempom imat ću noge ko gazela! :) Usput smo skupile još jednu frendicu, pa opet sjele na kavicu. Kako vidite iz priloženog, uzela sam mali brejk od učenja, ali sutra se opet vračam toj mučnoj stvari.

Nije mi danas neki dan od pisanja, pa ću se probat izvuć na citate (valjda će mi poć za rukom). Evo jedan koji me nasmijao , a nadam se da će i vas:

Nakon postizanja ravnopravnosti, jednakosti u plaći, oslobođenja duha i tijela, žene još uvijek nisu u stanju učiniti sljedeće:
- upaliti vatru za roštilj,
- objesiti zvučnike,
- ulaštiti cipele,
- odlučiti gdje će objesiti sliku,
- noću istražiti tajanstvene zvukove u kući,
- ubiti i riješiti se velikih kukaca,
- proći pored zrcala bez zastajkivanja.
(P.J. O´Rourke & John Huges)


Moj odgovor na ovo: nije baš istina da nismo to u stanju učiniti, ali što bi onda vi, dragi moji dečki, radili? (nemojte mi se ljutit na izjavu :)) )

A da, ipak, ne odem skroz u neozbiljne vode, evo jedna ozbiljna:

Tko zna, a ne zna da zna - spava, probudite ga!
Tko zna i zna da zna - mudar je, slijedite ga!
Tko ne zna i zna da ne zna - dijete je, poučite ga!
Tko ne zna i ne zna da ne zna - opasan je, čuvajte ga se!
- Konfucije, 479.g.p.Kr.-


Sve mi se čini da sam i ja jedna od opasnih! :))

Uživajte mi! :))

Post je objavljen 11.04.2005. u 22:10 sati.