Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnakvadrat

Marketing

pozuda

Besumno smo krocili hodnikom. Usli smo u njegov stan i legli na pod. Lagano sam rasklilila noge i privukla ih grudima. Legao je povrh mene. Glavu je zagnjurio u moje rame. A onda je , scepavsi me jednom rukom za kosu, silovito prodro u mene.
I lezali smo tako, bez najmanje kretnje, sve dok naposljetku nisam prignula svoje lice nad njegovo i poljubila ga. I napokon nas je svladao taj vjekovni obred, pa sam ga grizla, grabila, iznova i iznova, dok me je razdirao, dok smo se uzdizali i padali, uzdizali i padali sve dublje u praznu pustos.
Poslije ce biti vremena za bol i uzitak kojima pozuda zacinja ljubav. Vremena za linije i kutove tijela sto navode prenerazenog primitivnog muskarca da s odusevljenjem iskoci iz ugladjene koze i prigrli zenu k sebi. Bit ce jos vremena za rijeci, bestidne i opasne. Bit ce vremena za okrutni smijeh koji pobudjuje, za sarene vrpce koje vezu udove u mucno slatkastom, srhovito pokornom uzbudjenju. Bit ce vremena za cvijece koje gasi oci, za svilenkastu mekocu koja zaglusuje usi. I vremena ce biti u tom mracnom, bezglasnom svijetu za urlik covjeka usamljenika, koi je nekoc strepio od vjecnog izgona.
Cak i da se vise nikad ne sastanemo, moj zivot izgubit ce se u promisljanjima o tom novom kosturu koji je provirio ispod moje koze. Kao da se kroz lice vukodlaka provirile ljudske kosti. Isijavajuci ljudskost, sunjala sam se svojim ponocnim zivotom prema novome danu.



Post je objavljen 12.04.2005. u 00:08 sati.