Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Gradska knjižnica Karlovac - go-turnir 09. 04. 2005.

Igran je atari-go i go prema kategoriji na ploči 9x9 i 13x13. Sistem odabira parova i određivanja redoslijeda je bio švicarac.

Prvo troje su bili:
1. Mislav Štefok 25. kyu 8 pobjeda
2. Zdravko Kovačić 25. kyu 8 pobjeda
3. Luka Sukobljević 3. ik. 6 pobjeda
Još su sudjelovali: Antonija Benčić, Karlo Jurković, Helena Hastor, Mihovil Štefok, Leonarda Blašković, Valentina Delač i Domagoj Delač.
Nove kategorije: 4. interna kategorija: Luka Sukobljević, 3. interna kategorija: Antonija Benčić
Slično kao i u Zagrebu, ovdje su također već skoro svi za igru na prostor. Danas su Leonarda i Helena morale tako igrati po prvi put, a što ljudi kažu, prvi put je najteže... Jednako zanimljive su bile kamenojeduče interne kategorije, Luka i Antonija, koji su pobrali puno pobjeda jačima od sebe. Jer jači sada igraju na prostor pa se zaborave, kao i svoje kamenčiće. Vrijedni žderaći to sve pokupe i dojdu do trećeg Lukinog mjesta na turniru i četvrtog Antonijinog mjesta na turniru.
Bravo!
Naravno da se dosta toga odlučivalo između Zdravka i Mislava. Zdravko ga je dobio, no nakon toga su Zdravku i Luka i Antonija ukrali po jedan bod, pa je na kraju Mislav bio prvi sa jednim SOS-bodom više.
Danas se nije gledao crtić. Bio je ovo prvi tako jaki turnir, partije su dugo trajale, Leonarda je nezadovoljno i tužno rukom podbočila glavu na kraju. Nisu ga htjeli gledati. Bili su umorni. Zagrizli su u prave stvari.
Na kraju nam se pridružila jedna Maja, koja je cijelo vrijeme radila referat pokraj nas, a mi smo joj smetali. Na kraju je sjela, zaigrala. Dosta toga je odmah vidjela, što je super. Možda nam se pridruži.
Naravno, imamo se i sljedeće subote.
Natko? Di je Natko? Dojdi Natko...
striček Zvonko


Post je objavljen 11.04.2005. u 14:23 sati.