Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Gradska knjižnica Zagreb - Starčevićev trg - 08. 04. 2005

Igrano je atari-go i go prema kategoriji na pločama 9x9 i 13x13. Sistem odabira parova i izračuna redoslijeda je bio berger (svak sa svakim).

Prvo troje su bili:
1. Nikola Primetica 24. kyu 8 pobjeda
2. Robert Jovičić 22. kyu 8 pobjeda
3. Claudia Kovačević 5. ik. 8 pobjeda
Još su sudjelovali: Tina Kolić, Claudia Kovačević, Mirko Primetica
Nove kategorije: 5. interna kategorija: Mirko Primetica
Svaki petak se škvadra okupi. Kamenčići se kotrljaju, postavljaju na što bolja mjesta. Fora je kad nas je puno, onda je natjecanje dugotrajnije i uzbudljivije. Zanimljivo je kada nas je i manje, kao ovaj put, tada se puno više može individualno raditi sa svakim kikaćem. Koji to hoće, naravno.
U stvari su svi osim Tine igrali na prostor. Mirko i Claudija bi igrali po dvije na 9x9 ploči, dok su ostali igrali na 13x13. Robi je svima davao puno prednosti, pa je Nikoli dao malo previše, pa je izgubio tu partiju. Kako su svi igrali sa svima pravilo međusobnog ogleda je odlučilo. Teta Claudia je prava teta, Mirko je fino igrao, dobio petu kategoriju jer super kuži prostor, jer vježba doma sa bratom. Zlatkec je svoje pometao sa velikim veseljem i još većom brzinom i bio čak treći na turniru. Tina se mučila u jakoj konkurenciji, svi su bili prostoraši osim nje. No i ona napreduje, iako se to možda ne očituje odmah u ovoj konkurenciji. Ima vremena... Biti će kamenčića... Bude li volje... Biti će pobjeda...
striček Zvonko


Post je objavljen 11.04.2005. u 14:04 sati.