Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Nova pobjeda nogometaša

Prije nekoliko minuta sam se vratio s našrg nogometnog igrališta,iz popularne "Rupe" gdje su naši momci odigrali treću utakmicu proljetnog dijela prvenstva. Gostovala je momčad Omladinca iz Korije,a rezultat je bio 2:0 za Čačinačku Mladost. Prvo poluvrijeme je završilo rezultatom 0:0 a u srugom su naši uspjeli dva puta zatresti mrežu nejakog gosta.Za 1:0 je pogodio moj prijatelj Alen Samardžić (Alene-javi se!) koji se najbolje snašao u gostujućem 16-tercu.Konačni rezultat je postavio mali Deni Kelava kojem je to drugi seniorski gol zaredom (zabio je i prošlo kolo Milanovcu).Dragan Zubak je izveo slobodan udarac gotovo sa centra igrališta,Robert Đurina je primio loptu na glavu i spustio je pred gol,a na nju je naletio Deni Kelava i doslovno je zakucao u gol.
Nova pobjeda i vrijedna tri boda očekivano ostaju u Čačincima i borba za treće mjesto na tablici se nastavlja.Vrijeme je bilo odvratno,prohladno i kišovito i nije bilo nimalo lako ni ugodno igrati a bogami ni nama na "tribinama" nije bilo baš sjano.Smrzo sam se ko pička jer mi je bilo lijeno otići doma po neku topliju reklicu.
Lopta je uglavnom bila u posjedu mladostaša i s obzirom na teren i vremenske uvjete nije se baš uživalo u nekoj ljepoti al bar smo se imali čemu nasmijati jer je bilo mnogo klizanja i padanja u blato i vodu.Evo gledam sada rukometnu utakmicu između Zagreba i Vardara u kojoj Zagreb uvjerljivo vodi i čestitam mu ulazak u finale Kupa Kupova.Još jedan odličan europski rezultat RK Zagreba,zaslužuju sve čestitke i pohvale.
A poslije rukomata slijedi Real-Barcelona!Nadam se da će utakmica biti zanimljiva i da će se moći vidjeti mnogo lijepih poteza i da ćemo svi skupa uživati.Ja osobno navijam za Barcelonu pa bi volio i njenu pobjedu,ali ni bod nebi bio loš.
Nisam joša napisao da su i juniori također pobijedili i tako nastavili svoju utrku s Pitomačom za prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji ove naše prve županijske lige. Rezultat je bio 3:1 a znam samo da je Cule dao jedan gol i da je Vendi (meni nepoznati momak iz Orahovice) također zabio jednoga. A tko je zabo trećeg-nemam pojma.Nisam bio na tekmi.
I još jedna informacija za kraj-u četvrtfinalu kupa županije naša Mladost gostuje u Suhopolju kod imenjaka Mladosti u srijedu.
A za kraj bi se htio osvrnuti na 16. komentar prošlog posta-nismo mi prestali navijati za klub zbog toga što je izgubio nego zbog katastrofalnog odnosa trenera i pojedinih igrača prema klubu i prema svemu što taj klub predstavlja pa tako i prema nama.Mi smo pratili naše košarkaše diljem Slavonije (i u Orahovici i u Dardi i u Miholjcu... i sve sme te utakmice izgubili i nitko im nije ni riječi prigovorio). A vi koji nas kritizirate i podjebavate,bar se potpišite.Sorry ljudi što vas davim s time,ali morao sam reagirati.
To bi bilo sve o današnjim događajima u našem malom selu pa vas pozdravljam do slijedećeg puta.
Živi bili, u vinu se kupali!

Post je objavljen 10.04.2005. u 18:59 sati.