Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Falling in love is so hard on your knees

OK, napravila sam svoje za promociju Gruzije kao top turisticke destinacije. Sad ocekujem honorar od gruzijskog turistickog saveza. Moze i u naturi od Gruzijca jer nisam bas izbirljiva.

Dakle, sutra je konacno neko tamo vjencanje. Tamo neki Charles, koji radi u supermarketu na delikatesama i reze kobasice na deke, i tamo neka Camilla. Posto su morali pomaknuti datum sa danasnjeg na sutrasnji, sjebali su gomilu proizvodjaca prikladnih suvenira (u obliku kuhinjskih krpi, salica, tanjura, zlica, naprstka, majica i slicnih pizdarija). Navodno da su sad takvi suveniri sa krivim datumom vrlo trazeni. Kao neki kuriozitet. Oh, Boze.

Uglavnom, imat ce neki religiozni blagoslov na kojem ce priznat i pokajat se za sve svoje grijehe. Ide nekako ovako:

"We acknowledge and bewail our manifold sins and wickedness, which we, from time to time, most grievously have committed, by thought, word and deed, against thy divine Majesty, provoking most justly thy wrath and indignation against us."

Eto, cas posla i gotovo! Pa sad neke zavrzlame oko toga da li ce kraljica prisustvovati (nece, nego ce samo odrzati neki rucak za goste). Na kraju je bilo rijeci i o tome kako su pokusali izlaktarit jadne seljacine koji se zene isto tako u subotu, ali koji su taj subotnji datum ugovorili mjesecima unaprijed. Neki kazu "Nek odbiju po kratkom postupku, ne otkazujemo nase vjencanje zbog NJIH dvoje!" Drugi jednostavniji clankonosci bez mozdane ovojnice i mozga kazu "Bit ce nam cast odgoditi za NJIH, mi ih volimo, mogu nas strpati i u masinu za mljevenje mesa, mi se necemo buniti."

I sad, pitanje je, koju ce si pjesmu izabrati da zvanicno otvore sveopcu svadbenu veselicu?? Ovdje citam da je jedna od najpopularnijih ona ubij-sacuvajmeboze Eveything I Do I Do It For You Bryana Adamsa. Strava i uzaas. Da mi mladozenja to kaze, dobio bi ekspresni zahtjev za razvod (oh, kako to holivudski zvuci!). Ma, NEIMA razgovora (kako je profesor psihologije u srednjoj skoli znao zaojkati)!

Naravno, na top listu dolaze i ostale predvidljive pjesme-posalice poput The Lady In Red (nemam rijeci, mislim, stvarno), Have I Told You Lately (da mi ovo zasvira trebam imati par lavora pored sebe, zlu ne trebalo). Jedan freak couple koji poznam je bal zapoceo sa Imperial March iz Star Warsa. WARGH! Mala digresija: Star Warse ne podnosim. Evo, izbogohulila sam sad i boga i vraga i Darth Wadera. Zalim slucaj.

Znam da, kada su vjencanja u pitanju, ljudi obicno totalno izgube zdrav razum i pretvore se u morsku vlat (po intelektu). Te gosti, te limena glazba, te torta, te ovo, te ono... Sve vise i vise zagovaram Las Vegas teoriju: upadnes u jednu od ober-kicastih kapelica, unajmis Elvis imitatora od cirka 83 godine, te uz zvuk rastimanih kvazi-orgulja kazes svoj sudbonosni Da. Bez ikakvi bakraca, haraca i bijele vjencanice od otprilike 300 kila + veo. Viva Las Vegas!

Pooka kaze.
Manta kaze.



Post je objavljen 08.04.2005. u 12:13 sati.