Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

..the amazing adventures....intro..

-Sranje- promrmljao je kad je pogledao na sat.
Trebao je već biti na putu za labos.
-prokleta budilica- bacio je živčano sat na pod, na što je ovaj demonstrativno prestao raditi. Oke, nije bilo demonstrativno: zbog siline udarca ispale su mu baterije. (Whatever.. ovo nije ni bitno za priču. )

Opsovao je još par puta dok je bauljao do kupaone, tražio naočale po pretpranom stolu, udarao u namještaj (nije pronašao naočale pa mu vid nije bio najbistriji,jel)..
Psovao je i dok je trčao na tramvaj, i dok je čekao u Savskoj da se idiot u crvenoj Mazdi makne s tramvajske pruge pa da njegov limeni ZET-sluga konačno može krenuti dalje.

Upao je bez daha u labos i priključio se vježbama. Pažljivo je zakopčao kutu i navukao rukavice, iako je danas radio s biljnim virusima, potpuno bezopasnima za ljude.

I sad počinje zanimljiv dio--

Povukao je otopinu biljnih virusa u pipetu (sterilnu staklenu cjevčicu-za neuke) i-pipeta se zaštopala!
-Prokleti nedovoljno usitnjeni biljni dijelovi!
Odlučio je osposobiti pipetu. U tom procesu uvlačenja puferske otopine i pročišćavanja pipete, dogodilo se nešto nezamislivo, što će imati strahovite posljedice! Što? Popio je virusnu otopinu. Imala je okus po špinatu s mlijekom. (ovo NIJE osobno iskustvo, naglašavam. khm, glavni lik je muško =))

Odlučio je da će sutra, uz šnicle na naglo, jesti špinat s mlijekom. (ne, ovo nije THE posljedica)




Post je objavljen 07.04.2005. u 14:04 sati.