Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cybergirl

Marketing

Jedan stari d(r)ug

Šećem se tako danas Trgom bana Jelačića, s novom frizurom i novim cipelicama;
i mislim si kako bi bilo dobro da se njime sada šeću još neki meni dragi ljudi pa da ih sretnem...
...

15 minuta kasnije:
Sjedim u tramvaju broj četrnaest i vidim svog bivšeg.
Šokiram se i prođem mimo praveći se ko da ga nisam vidjela.

Najgore je kaj ga nisam vidjela od kad sam ga ostavila, a to je bilo prije devet godina. A nisam ga vidjela ni kad sam ga ostavljala, jer sam to učinila telefonski. Mora da me dobro ispilio, jer inače to ne bih učinila tako. (Da, pokušavam se opravdati.)

10 minuta poslije:
Pitate se kako pamtim te detalje? Ma, ne pamtih ih ja, nego mi ih je on detaljno prepričao uz kavu. Iako je do tog trenutka razgovor tekao sasvim fino, tad sam se počela stidjeti sebe kakva sam bila onda. On je zapravo jedan sasvim oke dečko, fin, odgojen i pametan, a k tome i ne izgleda loše. No, ja nisam mogla dugo hodati s dobrim dečkima. Mene su oni gasili, palili su me frajeri i neotesanci, a fini dečki - ne. S frajerima sam mogla dugo hodati, ali oni nisu mogli sa mnom jer u opisu pojma "frajer" nije da dugo bude s jednom curom. Zato mi je i žao što je jedan tako drag dečko čekao devet godina da mu kažem: "Čuj, oprosti."

Jedna stara gospođa jednom mi je rekla: "Cure hodaju s lošim dečkima ali se udaju za dobre."
Valjda je meni prije devet godina za udaju bilo prerano. :sliježe-ramenima:
Već sam mu rekla nek se ne brine, imam ja na lageru nekoliko slobodnih prijateljica koje čekaju svoje dobre dečke. Loši im dopizdili. Sori na izrazu, ali tako je. No, sve si mislim da će ovaj moj bivši biti predobar i za curu koja dobroga traži... "Što je previše, ni s putrom nije dobro" - ne kaže uzalud stara narodna. Baš sam mu rekla da mora malo ukrutiti stavove. ( Da, stavove!!! LOL) Barem glumiti tajanstvenost, nedorečenost i nedostupnost... A u sebi si mislit - baš suprotno.

I tako sam šetala danas Trgom bana Jelačića i sve si nešto razmišljala...



Napomena: Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna.







Post je objavljen 06.04.2005. u 20:49 sati.