Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edenbeasted

Marketing

Perverse...Almoust Religious...+ LOVE IS IN THIS DARK NIGHT AIR update!

Upoznala me, u subotu, u Mocvari, jedna frendica sa svojim frendom, jednim deckom, T., ima 18, skoro 19, dugu crnu kosu, nosi vojnicke u martama i majicu od Darkthronea. U nedjelju smo bili na kavi u Zvuku i prohodali, u ponedjeljak smo citav dan bili skupa, lutali po metal shopowima, parkovima, grobljima, a danas me pozvao k sebi jer mu nije bilo staraca, pa smo spavali zajedno. Bilo je i vrijeme. Imali smo malo problema dok mu se dignuo, ali osim toga, bilo je izvrsno. Vrlo je perverzan. Evo, upravo me zove da dodem na chat, cujemo se ljudi.... Mmmmmmm....

Image Hosted by ImageShack.us



PS: MJESTO ZA VOKALISTICU JOS JE OTVORENO, PISITE PONUDE!


TOLIKO SAM SRETNA! UPDATE! O NAMA! KONAČNO SAM GA PRONAŠLA! MOJ PRINC, BLIJED I U CRNOME!

Danas smo opet bili zajedno čitav dan, markirao je školu zbog mene.. Ionako mi je pričao da mu ta škola ide na kurac, sve je puno kretena koji pod odmorom pričaju o nogometu i što ja znam čemu, kaže da ne može naći nikoga dovoljno inteligentnog da s njime priča o black metalu, Kovač i Millenium shopu, kako su metalci gotičari prljavi pozeri, koji make up najduže ostaje na faci, i sličnom, pa svaki odmor sjedi sam i sluša discman.. Slušali smo Hammerfall, Darkthrone i Mayhem. U zalog svoje vjećne ljubavi jedno smo drugome iglom probušili obrve i stavili ziherice...iglom, bez alkohola, leda ili ičega.. Presretna sam što sam konačno našla osobu koja je kao i ja u životu prošla već toliko tuge, patnje i boli, da ju jedan takav čin kao što je bušenje dijela tijela nesteriliziranim priborom nimalo ne plaši. Ali, mislim da ću morati skinuti tu zihericu, jer me malo pecka i crveni se oko obrve, a i već imam dosta pirseva, naravno svi do jednoga home made! P.A.I.N.! I šta smo još radili, malo smo slušali Sonatu Arcticu i Operu IX i bengali, njegova kao noć crna kosa prekrasno svjetluca, kao da je prepuna tisuća i tisuća sićušnih krijesnica. Pokazao mi je sve majice koje ima, čak i one stare od Marylina Mansona i HIMa koje je prije nosio, ali to je bilo oooohohoho davno, ima već više od dve godine... Tako je pažljiv, čini mi se da voli svaki djelić mene, i da mu nimalo ne smeta što nisam neka gotičarska kurva u dekolteu i majici do pupka, već nosim široku majicu od Cradle Of Filtha i vojničke u martama, a ponekad kad sam doma i oko kuće znam izaći i u trenirci sa crvenim znakom! Inaće, kada smo kod toga, klavijaturist se više ne traži, jer će on to biti! Da, nebiste vjerovali koja slučajnost, kada sam mu rekla da tražim klavijaturista, oduševio se, jer on već dugo svira one dječje klavijature, dobro, nije neki majstor, ali naučit će, ipak smo mi još mladi bend, ne računam da ćemo stić na Oluju prije sljedeće godine.. I tako, kako smo oboje ljuti na život jer nas je mnoštvo puta povrijedio i bolio, zajedno smo napisali i promo pjesmu za naš demo, za koju ćemo vjerovatno snimiti i spot. Lyricsi malo niže. Aah, i nebiste vjerovali kako ima odlične robe, osim tih majica na bendove, ima hrpu mrežastih majica, ima maksice, uski kožnjak sa killerima, a torbica sa make up-om mu je bogatija od moje, a ja sam blackerica. A tek njegova soba, ima postere od Shagrata, Danija, Knjaza, Old Man's Childa, Varga i Nergala iznad kreveta.. I da, znam da se svi pitate, ali ne, nismo vodili ljubav, previše smo bili zauzeti planiranjem budućnosti našeg benda, a i njemu se opet nije dignuo. Ali, više mi to nije bitno, ljubav je na prvom mjestu, sex je nešto što dođe i prođe, ako se dogodi, dobro, ako ne, ne, mislim, volim ga i to je bitno.
Dobro, ovo su lyricsi za tu pjesmu, složit ćete se da su veoma emperorasti..pa..

''IT IS THE DARK WIZARD''

The Heavens Turn Black As Dark Clouds Hide The New Moon, And The Forest Silenced, And All Life Forms Convulse In Fear And Agony Of The Unending Horror, And Dense Fog Surrounded The Creature Blacker Than The Black Itself As It Passed On The Dusty Path Bringing Nothing Than Death And Misery And Infinite Sadness To Everything That Breathe Repulsive Air In This Bizzare Night. And All The Sick That Enjoy Terror, Terror Shall Be Given And Their Morbid Pleasures Shall Be Implement, And All The Innocence Shall Suffer Terribly, Because This Blackness Does Not Make An Exception. This Blackness, The Power, Lifegiver And Destroyer.


Post je objavljen 05.04.2005. u 23:41 sati.