Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Zahtjev za promjenu termina

Izlazak na teren Danas je Izvršni odbor HNK "Sloge" uputio zamolbu Županijskom nogometnom savezu Županije Hercegbosanske ( koji vodi natjecanje Druge lige Jug) u kojoj se traži promjena termina odigravanja dvije utakmice redovitih kola lige. Naime, kako HNK "Sloga" ima poziv za sudjelovanje na turniru u Nizozemskoj, u vremenu od 03. do 09. svibnja 2005. godine, nisu u mogućnosti osigurati i odigravanje prvenstvenih utakmica. Radi se o utakmicama 27. kola, koje je zakazano za srijedu, 04. svibnja, kada je HNK "Sloga" gost u Čapljini i 28. kola, 08. svibnja, kada "Sloga" dočekuje momčad "Gruda".
Izvršni odbor je predložio da se utakmica u Čapljini odigra 23/24 travnja, kada se igra redovito 25. kolo Druge lige Jug, a obje ove momčadi su tada slobodne. Termin utakmice sa "Grudama" Izvršni odbor je prepustio gostima iz Gruda, da predlože termin koji njima najviše odgovara.
Svi u klubu se nadaju da će odgovorne osobe iz Nogometnog saveza i spomenutih klubova uvažiti ovu zamolbu, te da će podržati promociju našeg nogometa u inozemstvu.


Post je objavljen 05.04.2005. u 20:11 sati.