Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/evchy

Marketing

Lazy me

Znam, znam, baš sam lijena. U svoju obranu imam reći jedino to da sam stvarno namjeravala napisati doživljaje iz Italije nadugo i naširoko, popraćeno slikama, i to čim sam se malo odmorila od puta, dakle u srijedu ili četvrtak. No onda je nastao problem da nisam mogla slike uploadati, a nije mi se dalo pisati bez njih, i tako sam dan za danom odgađala pisanje posta. Zatim su neke od mojih navijačica već stavile stvarno detaljne opise, sa puno lijepih slikica...

Tako sam ja odlučila da ću se ovaj put izvući, a ubuduće obećajem da neću odlagati pisanje postova, jer se tako oni nikad ne napišu. ;-)

Pa koga zanima naš fenomenalan put u Italiju i na Siciliju, neka pogleda ove blogove: Marina, Petra, Dina, Jelena.

Stvarno nam je bilo super. I sad evo sjedim i razmišljam kako da u par riječi napišem ono najvažnije, nešto što će mi posebno ostati u sjećanju od tih tjedan dana provedenih zajedno... I ne mogu, jer sve skupa je cjelovit i poseban doživljaj. Figariranja kose u samostanu, probavanje koreografije po paklenom suncu, spavanje/nespavanje u autobusu, pinky moda, gljivična juha, dolazak na "seosko imanje" Arenella, fancy večera, navijanje sa Španjolkama, vezanje "gumielastike" na nogu, zajedničko pjevanje Kad si sretan na 5 različitih jezika, Diridika, diskriminacija građana izvan EU, "3 majice 10 euro", razbacivanje na podiju prije proglašenja, juriš na McDonald's, Kokolo i još tisuću malih sitnica, sve su to samo djelići jedne pustolovine koju nećemo skoro zaboraviti. I za kraj, bellissimas ragazzas: I opet... Dunavom!

Image hosted by Photobucket.com

(i da, shvaćam da oni koji ne znaju o čemu se radi vjerojatno misle da sam skroz skrenula... ;-))




Inače, imam slobodna ova dva dana jer je u četvrtak županijsko natjecanje iz hrvatskog... I iako bih se trebala pripremati, ne radim ništa, već dangubim uz televizor i kompjuter... Ali eto, mora čovjek malo i uživati. Sutra ću, nadam se, makar malo prelistati tu gramatiku, i to je to.

Image hosted by Photobucket.com




P.S. Počivaj u miru papa Ivan Pavao II. Riječi su suvišne.


Post je objavljen 05.04.2005. u 19:09 sati.