Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

TRIUMF TBF-A I EDE MAAJKE


ZAGREB - Sinoćnjim proglašenjem najboljeg DJ-a i nastupima petorice eminentnih majstora tanjura u Aquariusu završila je treća Zlatna Koogla. Publika je svojim glasanjem odlučila kako je ovogodišnji najbolji DJ Oli Doboli.
No, središnji događaj Koogle odigrao se večer prije, u subotu u Tvornici, kada su proglašeni najbolji izvođači urbane scene u 14 kategorija. Dominirali su, očekivano, The Beat Fleet i Edo Maajka pokupivši ukupno osam Koogli, i Dragan Lukić Luky kao producent godine TBF-ovog "Maxon Universala".


Potvrda kako su Splićani trenutačno najcjenjenija grupa a njihovi tekstovi postaju moralna vertikala društva, jesu nagrade za najbolju grupu i album te DOP vox populi publike i dizajn albuma.

- Pjevamo o onome što zamjećujemo u društvu, na duhovit i zabavan način, no naša glazba je prije svega neformalna priča. Drago nam je i sretni smo što je publika to znala prepoznati i cijeniti. Hvala im na tomu - rekao nam je Saša iz TBF-a.

Drugi veliki dobitnik je Edo Maajka koji je, prema mišljenju publike i kritike, najbolji pjevač godine.

- Drago mi je zbog nagrade, ali istodobno i smiješno, jer ja nisam pjevač nego reper. Nominirani su bili Arsen Dedić, Massimo, Urban - redom vrhunski pjevači - kaže iskreno Edo.

Istim riječima je svoju nagradu za najbolju pjevačicu komentirala Remi iz Elementala.

- Uz Valeriju Nikolovsku i Ivanu Babić nisam uopće očekivala Kooglu - rekla nam je Remi.

Najbolja pjesma je "Ne daj" Natalie Dizdar, koja velikim koracima kreće u osvajanje scene, ali i šire, jer je njezin zadnji videouradak "Gazio si me", u režiji Tomislava Brdjanovića, emitiran prošlog tjedna i na europskom MTV-ju.


Post je objavljen 05.04.2005. u 16:56 sati.