Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2mama

Marketing

Šesto čulo

Moram danas kod zubara. Nisam nešto oduševljena. Odgađam to već mjesecima, al s obzirom da me je u petak poslije podne zaboluckala moja šestica, krajnje je vrijeme.
Opet sam propustila Super Nanny na RTL-u. Ove dosadašnje sam si snimala misleći ih u miru pogledati, al još nisam. Možda dobijem kakvu ideju glede ispravljanja pogrešaka u odgoju Velikog, i smjernice za primjenu kod Maloga. Zakoniti se ne sekira preveć. Zagrlio trosjed jučer popodne, od ručka pa sve do 18, tj. buđenja Maloga. Navečer – isto, čim su se gosti, hvala bogu pokupili se kući oko 23,00. Ja uz grižnju savjesti (“kakva mi je kuhinja, a tek boravak, što će Veliki sutra ručati prije škole”) navalila to sve dotjerati u red. I nabrzaka došlo 1,25 iza ponoći. On leži na trosjedu, gleda Šesto čulo po prekonekoliki put. Ne spava mu se. To je odradio popodne.
Šećer za kraj: Veliki je ručao kod bake, tamo mu je bio zanimljiviji menu.
Da, noćas sam, dok sam namještala mobitel na buđenje vidjela da mi je pristigla poruka. Pošiljatelj: nepoznati br. Poruka ide u stilu: ostavite noćas upaljeno svjetlo za Papu. Šaljite poruku dalje....Ma mislim stvarno... Što će I.P .II moje upaljeno svjetlo, ma on je već obasjan najljepšim sjajem od strane Onog tko odgore vidi sve. A Ha Teovci nek si nađu neku drugu francusku sobaricu.
Amen.


Post je objavljen 05.04.2005. u 13:10 sati.