Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

Thomphson protiv narodnjaka u Hercegovini

"Rastužuje me kada čujem da se moje pjesme u Hercegovini puštaju kao popuna u pauzama među cijelim Cecinim serijalima."
Marko Perković Thompshon dugo vremena nije davao nikakve izjave za javnost al na naše inzistiranje pristao je prokomentirati trenutnu vladavinu turbo-folka u Hercegovini.
Pitali smo Marka kako komentira činjenicu da se u Hercegovini njegova glazba po elitnim kafićima pušta u mixu sa srpskim narodnjacima, primjerice sa glazbom Svetlane Ražnjatović Cece:
"Neshvatljivo mi je da netko tko voli moju glazbu istovremeno može slušati i taj šund od glazbe. Kako se to moglo dogoditi jednoj Hercegovini - svetoj hrvatskoj zemlji koja je prije samo nekoliko godina ustala protiv Arkanovih belih orlova a danas u deliriju kleca pred njegovom nevjestom? Ne razumijem. Tu je nešto trulo. Tu nešto valja iz korijena mijenjati. Tko je odgovoran za to?
Rastužuje me kada čujem da se moje pjesme u Hercegovini puštaju kao popuna u pauzama među cijelim Cecinim serijalima.Nemojte me krivo shvatiti ali ne radi se tu samo glazbi nego o cijelom jednom zlu koje ta glazba donosi za sobom a ako baš hoćete i o nametanju tuđe kulture ponašanja.
Zato onima koji naše ljude pogotovo mlade truju tim zlom mogu samo poručiti. Bog će Vam možda oprosti jer ne znate što činite! Ja im oprostiti ne mogu.

(poskok)


Post je objavljen 03.04.2005. u 00:54 sati.