Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Buđenje

Pedro je trenutno u depresiji jer nema dečka, a jako bi želio biti s nekim u trajnoj vezi. Don je u vezi, ali njegov partner i on se ne mogu dogovoriti oko zajedničkog života s obzirom da Keith ima malo dijete i obaveze prema njemu. Basilio Premudri je zaljubljen u svog dečka, ali ne želi živjeti s njim ili bilo kim drugim jer mu treba njegov mir. Sid ne razmišlja o zajedničkom životu s nekim. Još je mlad i taman je počeo raditi nakon što je završio fakultet. Toliko ljudi, toliko raznih mišljenja i karaktera.

Fabian je jedan od onih koji jako žele kvalitetnu vezu s nekim. Jedva sam čekao priliku prošle godine da ostanemo sami (obitelj otišla u HR), pa da se mogu useliti k njemu ili obratno. Tako sam željno čekao taj trenutak. Tajno sastajanje dva-tri puta tjedno me izluđivalo.

Konačno je došao trenutak da možemo biti zajedno. I onda se pojavio problem. Fabian nije mogao spavati sa mnom u istom krevetu. Pravdao se da je cijeli život spavao sam i da zbog toga jednostavno ne može zaspati uz nekoga. To me jako ražalostilo. Probali smo nekoliko puta, ali on nije oka sklopio cijelu noć. Onda sam ja odustao i redovito išao kući nakon susreta s njim. Nažalost, moja idealna veza ipak nije bila tako idealna. U to vrijeme sam prešao preko tih problema vrlo lagano. Nije me pogađalo jer sam bio jako zaljubljen. A sad se pitam da li je to bio početak kraja.

Fabian mi je govorio da želi spavati sa mnom. Čak je planirao nabaviti veći krevet ne bi li mu bilo lakše zaspati. Pričao mi je da mu je jako romantično probuditi se ujutro uz voljenu osobu. I meni isto. Tako mi je bilo žao što to nismo mogli ostvariti.

Post je objavljen 02.04.2005. u 22:50 sati.