Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

ŠTA JE OVO? TV!

Zdrao. Eo ja tu sad nešto kao pišem al sve bez ideje i oprostite na neinspiraciji. Daklem, prvo da nešto kažem… kad god budem nosio ovu majicu na sebi… znajte da je na blogu novi post.

A s mojom glavom u toj majici to izgleda ovako:

No dobro. Da počmem nešto «pametno» pisat. Evo uskoro na našem novom programu koji će se zvati ŠTA JE OVO? TV! koji se nalazi na 55. kanalu UHF, moći ćete gledati između ostalog i ove uratke naših mladih filmaša: za one koji prate sapunice iz studija Davež & Samilost dolazi nam izvrsna sapunica ĆELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj: dvaaaa). U glavnim ulogama su naravno dario brajko aka napoleon, koljeno, superjesus, babyjesus…i martina jozinović. (vidi sliku)

U seriji dolazi do zavrzlama, kontroverzi i polemika koje vas izluđuju iz nastavka u nastavak i ne možete dočekat sutra da vidite što će se dogoditi. Sadržaj… ma pogledajte sami… nigdi drugdi doli na ŠTA JE OVO? TV! (ima 2 nastavka)

Odma poslije naše sapunice dolazi i film koji će smekšati i najkamenija srca. Naime radi se o još jednom sjajnom uratku naše producentske kuće Davež & Samilost. Film SUVA KRPA NA DNU MORA 3 (čitaj: triiiiiiiiiii) sa sjajno odrađenom ulogom našeg svestranog kolege Marijana Čavara (na slici je dirljiva scena kada je Marijan pročitao nešto važno)

je jedan od najboljih filmova ovih područja moje kuće. Film možete pogledati u prigodnom terminu u dvajspet od pola dvajstjedan. U filmu se radi o jednom buretu u kojem je jedna krpa na kojoj je važna ljubavna poruka koju naš junak mora pročitat, ali to bure pada u more i potone. Hoće li marijan pronaći bure, hoće li bure dovoljno duboko potonuti i hoće li cibalija ući u prvu ligu, pogledajte u filmu SUVA KRPA NA DNU MORA 3 (čitaj: triiiiiiiiiiiiiii).

i još nešto za najmlađe. crtani iz studija FLASH CORP. NAPIĆ67 imenom SIN koji zorno prikazuje kako se ponašati kad ste frustrirani (na slici isječak iz filma)


Platite pretplatu na našu ŠTA JE OVO? TV! I dobijte besplatnu žicu za pranje posuđa potpuno besplatno… i jedna će vam kuna čak i ostati (ako platite TIFĆU kuna). I ne zaboravite naš slogan: nigdi drugdi doli na ŠTA JE OVO? TV! PEACE OUT!


Post je objavljen 03.04.2005. u 00:31 sati.