Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Najkraći put do vrhunskog orgazma

Žudite za intenzivnijim, boljim i češćim orgazmima? Otkrijte novu, super jednostavnu tehniku nazvanu "orgazmička omča".

Recimo da lako postižete orgazam, ali žudite za intenzivnijim doživljajem. Ili vam je možda teško postići klimaks? U oba slučaja "orgazmička omča" je odgovor.

Seksualna terapeutkinja Susan Crain Bakos godinama je istraživala veze između ženina tijela i uma. Kombinirajujći zapadnjačku psihologiju s istočnjačkim tehnikama vođenja ljubavi, ispitivala je svoje zamisli na mnogo žena. Orgazmička omča jedno je od najvećih otkrića do kojih je došla. Prvih nekoliko puta kad budete primjenjivali ovu tehniku, pratit ćete što radite pa se nećete moći u potpunosti koncentrirati na partnera (njemu to neće teško pasti ako vam zaista želi pružiti što više uzbuđenja). Već ubrzo, nećete pokrete izvoditi automatski pa će orgazam prirodno slijediti.

1 korak
Zamislite kako se postupno uzbuđujete
Prvo, odvojite nešto vremena za sebe. Sklopite oči i zamislite jednu sliku koja vas uvijek uzbudi - može biti crvena boja, orhideja ili morski žal obasjan mjesečinom. Neka slika bude jednostavna i postojana pa kad je jasno vidite u umu, pomislite: uzbuđena sam. Može li ta mentalna slika biti slika vašeg partnera? Ne! Ne radi se o vašem mužu nego o vama i vašoj vezi s vlastitim tijelom. Prvo morate crpiti iz uzbuđenja koje je u vama, tek se potom povezati s partnerom.

2 korak
Uskladite se sa svojim tijelom
Tijekom predigre, sklopite oči i zamislite da se sva energija u vašem tijelu koncentrirala u dvije točke.


Prva točka je neposredno ispod pupka. Predani sljedbenici istočnjačkih ljubavnih tehnika zovu je "unutarnji chi" jer se nalazi blizu spolnih organa.

Druga točka pri dnu je kralježnice, u trtici. Tu je sjedište spolne energije, smatraju praktičari joge kundalini.
Zamišljanjem energije na ta dva mjesta postižete koncentraciju misli, što automatski pojača dotok krvi i poveća temperaturu tih točaka - a to su neophodni uvjeti za orgazam.
Zatim zamislite da vam je dah poput vatre. Stvorite "vatreni krug", tako da energiju u mislima kružno pokrećete kroz tijelo. Duboko i polako udahnite kroz nos i usta, a zatim gurajte taj vatreni dah niz tijelo i osjetite ga na vrhu trtice prije nego ga otpustite kroz spolne organe. Vatreno disanje povećava količinu kisika u krvi, što pojačava orgazam.

3 korak
Povežite se s partnerom
Sada ste spremni ubrati plodove velike orgazmičke omče. Postavite se tako da vam klitoris ili G. točka budu u izravnom dodiru s vrhom partnerova penisa, za dodatnu stimulaciju, poslužite se rukom ako je potrebno.
Ne prekidajte vatreno disanje, pogotovo ne kad osjetite kako vas preplavljuje orgazam, jer je u tome tajna ekstatičnog finiša.


Post je objavljen 02.04.2005. u 20:10 sati.