Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madmoiselle

Marketing

Ti mamu sponzorsku...


Jeste kad vidli one trebice koje na sebi imaju par somova kuna a znate da žive u podrumu neke trošne zgrade u 15 metara kvadratnih i jedva imaju za kruh. Tako mi dođe zlo od njih.Ljudi vele da sam ja snob,da patim na marke...itd Možda ,ali na sebi nosim isključivo ono kaj mi starci i ja sama( da da i ja radim ponekad) mogu priuštiti.Da ga jebeš ja si nemrem priuštiti 3 majice iz Lacoste jerbo bi me to došlo 3500 kuma ,a ja nema tolko kuma za to.

Tako mi idu na kurac one trebe koje očekuju da im dečko plati baš uvijek cugu,tiket za kino i kaj got.Gle jasno je meni da frajer ako radi da plati trebi koja ne radi al gledam klinke ko ja i one parove sa faksa,,pa kaj si one briju jebote pa i frajeri dobivaju od nekog pare.
I ona Nives Celzijus-Drpić-Zahora-Mesić-Jukić....-Brown kaj je ta treba nego seljanka sa dva osnovne i lovi neke sa prejebeno dugim đepom.Tako su mi jadne te trebe,A DA RADITE;ŠKOLUJETE SE,ma neeeee treba u solarij.Tako ste jadne, narušavate ugled ženama...neke od vas i razumijem treba moći trpiti starog prdonju,,ma naravno
Tako muškarci ,pamet u glavu nije u pički , u novcu je!




Post je objavljen 01.04.2005. u 19:56 sati.