Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

..balkon, markeri, papiri, kafa i cigarete..

Prekrasan je dan. Ptice i sve ostalo. Sunce, povjetarac..vjetar koji puše i mlati pritvorenim vratima i prozorima. Stan duhova- vijore zavjese i tresu se rolete.
Rekla sam da neću pušit svih 30 dana u 4.mjesecu. Naglasak je bio na danima (dan= ima prirodnog svjetla; paljenjem prve lampe, svjetla, pali se i cigareta)

Mislila sam da ću izdržati..ali
Prazan stan zavjerenički šapće da me nitko neće uhvatit ako zapalim cigaretu. Čikovi iz pepeljare (ostatak aktivnosti bratovih prijatelja) namiguju pokazujući slobodno mjesto za moj čik. Kafa me zove da ju napravim i pijuckam,uz cigaretu. Same cigarete skrivene u tajnom pretincu torbice poskakuju od veselja sto će izaći na svjež zrak. Balkon dimenzija 2x0,5 metara na koji je brat vec smjestio fotelju i stolic (ne pitaj kako) vrišti da se odselim tamo i uživam u proljetnom zraku..i nikotinu. Antialergenske tablete kojima sam se našopala garantiraju da me neće uhvatiti alergija (na pelud i ostalo). Fotokopirane stranice i markeri podsjećaju me na nadolazeći kolokvij..sve je lakše uz cigertu.

..Sat pokazuje kako je vremena sve manje. Prazna boca vode asocira na boce razrijedjenog alkohola koje ću ispijati noćas. Razbucani krevet drži prodike o predavnju koje sam tako ležerno prespavala.
Kalendar na zidu..ima svoj svijet. Zaboravila sam prebaciti datum s 20.03.

Dosta je, selim se na balkon =)


Post je objavljen 01.04.2005. u 17:43 sati.