Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osobnistav

Marketing

Upomoć!!!!!!!!!!!!!

Strah me je pod stare dane. Prešao sam 50, bliže je 60, a srce mlado, tijelo tako-tako. Dok je Viagre i Dinamica dobro je. Ali strah me za sina, pa i za buduću unučad. U kojoj i kakvoj državi to živimo. Sve bandit do bandita, lopov do lopova.

Još prije par godina pucaju zoljom usred grada, danas se sramotimo što rade turistima u Opatiji. Mlinariću to je i Tvoja sramota. Možda si dobar doktor ali policaj nisi nikakav. Ostavka ja vama u HDZ-u samo misaona imenica za neposlušne ''dečke''.

Gđo Vesna Škare Ožbolt, pitam vas kao ministarku pravosuđa, da li mi vi jamčite da ću i ja dobiti dvije godine zatvora ako pregazim Marinu Drpulić (nije tipfeler) i Vas, kao onaj tip što se zove Primorac bez položenog vozačkog ispita u Makarskoj? Ako mi jamčite, recite gdje se krećete, dovoljno sam odgovoran i savjestan i sposoban da to učinim za dobrobit Hrvatske i njenih žitelja, vjerujete mi.
Gospođo ministarko, da li mi jamčite slobodu za sudjelovanje u nedokazanom silovanju? Pa možda bismo moj prijatelj Jura i ja, nakon dvadest gemišta i Vas silovali? Kakav posel takva kazna - sloboda. Pa kaj to ne vredi ostavke za jednu moralnu osobu. Pardon, ak vas silujemo, onda više niste čisti i moralni. Da se razmemo, to mi ne pada na pamet, još me bute dali hapsit, da vam pretim. Kajgod, pretnja sti vi svima nama i sebi samoj.

Hrvatska ima novih osam općina i općinskih poglavica, sada je taj broj već debelo preko 500. Pa zamisli da jedan Seul koji je veći od Hrvatske ima 500 poglavica. To je samo u Hrvatskoj moguće. Da se vratim na turizam. Gospodo, onim talijankama treba dati doživotno besplatan boravak u Opatiji, ministar turizma ni mukajet, ministar policije se pravi mutav, a premijera Sanadera se to ne tiče. Umjesto da cijela Hrvatska skoči na noge i viče nismo mi takvi, taj skandal i sramotu guramo pod tepih. Ako ima Boga sve ćete gorjeti u paklu. Tako vam bog pomogao.
Samo, gdje da žive moja djeca i unuci? A tražim samo malo novca, mira, sreće i zdravlja. Pa, kaj je to previše. Ne tražim ni ministarsku fotelju ni direktosko mjesto, ni veliku mirovinu, ne tražim ni kuću ni zemlju ni stan. Tražim da mogu mirno pod stare dane prošetati Opatijom ili nekim drugim gradom da me neko ne klopi po glavi. Pa toliko sam zaslužio, zar ne?


Post je objavljen 01.04.2005. u 09:13 sati.