Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Noć poslije

Nabasao sam na jedan stari e-mail koji sam poslao Fabianu dan nakon našeg prvog susreta.

"It is raining outside. I love hearing the rain at night. It makes me feel so calm and peaceful. I’ve had good three hours of sleep. :-) I woke up at 5 a.m. and I quickly realized my sleep was over, my thoughts running everywhere trying to analyze what happened. Of course I got a hard on thinking about it. I was living through it again, in my mind. But pleasure of thinking about it was distracted by thoughts that not everything was perfect. So here I am, trying to analyze again…

"I think the problem was in alcohol. I rarely drink, usually just a half of glass of wine at dinner sometimes. I don’t like alcohol. But last night I needed it. I had a glass of wine at Banderas before I came to your place, then two more glasses at your place. That was enough to make me unstable on my feet, as you noticed. And I suspect all this wine contributed to the problem. Next time – one glass will be enough. By the way, I still can’t believe you barely touched your wine…

"The next thing I wanted to tell you is how unbelieveably attractive your eyes and lips and hair were. I just couldn’t get my eyes off of them. I usually feel uncomfortable staring at somebody, or having myself stared at. Last night I didn’t feel the discomfort. I just hope it wasn’t the result of all that wine. I want to be able to do that again. And the best part of all: seeing your eyes close and your face shudder before the orgasm. And then seeing you relax afterwards. Oh, man! I love giving you pleasure just to savor the expression on your face."
Sad kad to čitam ne mogu se načuditi svojim reakcijama i osjećajima. Prvi put s muškarcem je bilo jedno fantastično iskustvo. Sjećam se dobro koliko sam drhtao od svakog dodira, koliko je čitav doživljaj bio fantastično intenzivan. Svakako jedno nezaboravno iskustvo. Ali isto tako se dobro sjećam da nije sve bilo savršeno, dapače. Uostalom, nikakvo čudo s obzirom da je to bilo prvi put.

Ne sjećam se dobro što smo sve radili tu noć. Ali se sjećam da nisam došao do kraja. To me strašno zabrinulo kao što se vidi iz gornjeg e-maila. Prvo sam mislio da se radi o vinu, međutim, problemi s postizanjem orgazma su se nastavili punih mjesec dana. To me izluđivalo. Sad mislim da se jednostavno nisam mogao dovoljno opustiti. Nakon nekog vremena, naučio sam se opustiti i onda više nije bilo problema.

Drugi problem koji mi jako upada u oči jest zaslijepljenost s Fabianovom osobom. Toliko sam se izgubio u njegovom zagrljaju da sam potpuno ignorirao stvarnost. Čitam sad što sam napisao o njegovim očima i kosi. Zaista je imao prekrasne oči i kosu. To je ono što mi se najviše svidjelo na njemu. Šteta je da je istovremeno imao dosta kilograma viška. To mi je nakratko zasmetalo u prvom susretu, a zatim se taj detalj jednostavno izgubio. Idućih 3-4 mjeseca to uopće nisam primjećivao. Jednostavno nisam niti pomišljao na to. Moj mozak je jednostavno isključio svaku kritiku i fokusirao se samo na ono što mi se sviđalo. Zanimljiv fenomen. I prilično opasan. Jer nakon 3-4 mjeseca, kad je luda zaljubljenost počela jenjavati, one stvari koje sam dotad potiskivao su počele izlaziti na površinu i počele su stvarati probleme. Vanjski izgled nije doveo do prekida, bilo je tu i puno drugih stvari u kojima nismo bili kompatibilni. Međutim, zaključujem da je bitno od samog početka biti svjestan razlika i tražiti nekakvu uravnoteženu vezu. Izgubio sam glavu za Fabianom zato jer je bio prvi gay koji je pokazao interes za mene i prvi muškarac s kojim sam spavao. Ali u stvarnosti smo bili jako različiti i nekompatibilni.

Fast forward to present time. Mick i ja imamo jako puno zajedničkog. To mi daje nadu da naša veza počiva na kvalitetnim temeljima. Samo se nadam da ovo moje mišljenje nije produkt zaslijepljenosti kao u slučaju s Fabianom. Ma ne, ne može biti!

Post je objavljen 01.04.2005. u 04:10 sati.