Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cocktailbridge

Marketing

Kup - rasplet

Kup je završio pobjedom ZBK 3 - tima Ivančić u sastavu Seka Ivančić, Saša Ivančić, Bule, Vuković, R.Majstorović i Bohaček . Bravo pobjednici ! Sad imamo još par pik kategornika. Drugi je tim JTZ a treći tim AGFA. Oba tima su nas dobila u polufinalu, prvo Tesla sa +67, a za treće mjesto tim Novosel +23. Sorry Dražen na neobjavljivanju rezultata - kupus se odnosio na kvalifikacije.

U osmini finala smo pobijedili Brkov tim. Razlika je golema i ostvarena je u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme mo držali karte i pazili da ne radimo gluposti. Meni to teško ide pa sam kontrirao Batinih 3NT nakon Izvorkinog baražnog otvora u hercu. Bato je izašao u četiri herc što sam opet žbuknuo 'iz principa'. Znate kako je Princip prošao - 840 za 4 herc u rekontri gemaht. Nakon toga sam zauzeo puno mirniji stav prema meču pa razlika nije bitnije smanjena.

Najveće iznenađenje je po meni plasman Zadra u četvrtfinale i njihovo osvajanje šestog mjesta. Došli su nepoznati a otišli su sa par velikih skalpova za pojasom. Nas su dobili u kvalifikacijama. Došla dva momka - jednog prvi put vidim u životu.
- Prije nego krenemo htio bih vas upozoriti da moj partner igra prvi put u životu pa zaboravlja alertirati!
Nakon ovog uvoda ide njihov otvor 1 tref. Alert. Pitam značenje - igraju poljski tref. Super :) Kasnije smo ustanovili da su ipak igrali par puta na BBO. Bravo Zadrani !

Četvrtfinale protiv tima Vukelić je bila strava do zadnjeg trenutka. Meč je bio prilično egal i odlučivali su živci. Čini mi se da protivnici nisu bili 100% u meču jer im je jedan par otkazao igru zbog bolesti. Za nas to je bila velika pobjeda. U nedjelju smo ipak lupili glavom u zid i ostali četvrti.

Čestitke pobjednicima i našim protivnicima. Bili ste bolji.
Zasad.



Post je objavljen 25.03.2005. u 12:47 sati.