Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Ja tebe pjesmom, ti mene ciglom...

Zanimljiva su razmišljanja estradih umjetnika kako bi trebali biti izuzeti od prava i pravne države jerbo su njihove zasluge velike, a pjevali su za HDZ!

Neće rušiti dok sam ja ovdje. Budu li rušili, neka ruše mene s pet stanova koje sam kupio. Čovjek ima uredne papire. Uostalom, što mu nisu rušili kad je imao temelje, a ne sad kad je sagradio sve do kraja. Ako sruše kuće, srušit će i mojih 30 godina karijere i tri tisuće neprospavanih noći, a moram vam reći da cijelo vrijeme pjevam za HDZ, a sad država ovo radi. Shvatit će Sanader kao najmoćniji čovjek u državi što želim reći vikao je jučer najpoznatiji zadarski pjevač Mladen Grdović u Kožinu ispred bespravno sagrađene zgrade, prvoj uz more, u kojoj je kupio pet stanova od 40-ak kvadrata za 300 ili 400 tisuća eura. Riječ je o deset objekata s više etaža, a investitor je Splićanin Tomislav Galić, rečeno nam je u Ministarstvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva. T. Galić jučer nije bio raspoložen za komentar. Nagađa se da je u gradnju stotinjak stambenih jedinica uloženo i deset milijuna eura.

Iako T. Galić ima građevu i lokacijsku dozvolu, objekti se moraju rušiti jer ih je nemoguće uskladiti s prostornim planom, prema kojem je moguća gradnja samo obiteljskih kuća, a ne stambeno-poslovnih objekata kakve je on gradio. Rješenje o rušenju investitoru Galiću izdano je još početkom godine, a u obradi je ili je izdan nalog za rušenje još 18 objekata tog investitora objasnila je razloge rušenja u Kožinu Kata Gojević, glasnogovornica resornog ministarstva. Na upit znači li akcija u Kožinu i rušenje baspravne gradnje tijekom cijelog ljeta, Kata Gojević je rekla kako se ruše samo objekti koji nisu u zoni intenzivnog turizma...

Večernji List

Post je objavljen 15.06.2004. u 11:46 sati.