Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maserka

Marketing

PMS

Koji ludi dan. Zaista padam s nogu. Kada sam išla na posao, mislila sam, kako je bio Uskrs, neće živog čovjeka biti danas u salonu. I was wrong!
Glavna faca današnjeg dana je uvjerljivo ludi gazda. Nas 4, a on naručuje kao da nas je 8 zaposlenih. Majko mila, napravi nam totalnu gužvu dok kažeš keks. I onda počne hodati po salonu, izgubljen, hoda od jedne do druge radnice, ispituje koliko smo još zauzete, govori nam da požurimo: sve pred mušterijama! Fakat nimalo profesionalno. Ja to nikada ne bih napravila da sam šef. Ali, zanimljive su i mušterije: nijedna ne odustaje. Sve dođu u isto vrijeme i sve se ljute što ne mogu odmah biti primljene, kao da ne vide i same da još hrpa žena čeka svojih 5 minuta. Onda sve sjednu i čekaju, ako treba i sat vremena, jednostavno ne odustaju. Fasciniraju me žene, svakim danom sve više! Stvarno smo posebne, drugačije od muških. Taktičarke, lukavice i glumice! Poanta je doći, obaviti tu higijenu u miru, opustiti se, a ne živcirati, izlagati nepotrebnom stresu sebe i druge. Zato i postoji telefon i knjiga narudžbi.
Sutra radim ujutro. Za slobodno popodne imam velike planove. Želim u par sati okrenuti stan naglavačke: kako imam i napad feng-shuia, pobacat ću sve što nam stoji u kući bezveze. A kako sam u pms-u, okupat ću se u ružama, da se izbalansiram : ) Znam da sam nadrljala večeras a i sutra: vjerojatno sam mljac mužu jer su mi grudi dva puta uvećane. Neka! : )
Gle, raste mi prišt na bradi. Ajme, koliki je!!!! : ((( Idem ga izrovat. Pa spavat. A možda i ne. : )


Post je objavljen 29.03.2005. u 21:42 sati.