Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Žena: Navodilo za uporabo



Neka vam pomognu da se što brže upoznate s uvjerljivo najsloženijim sklopom na svijetu i molimo vas da prije prvog korištenja pažljivo proučite sva poglavlja u uputama. Ako ste tek susreli ženu, najprije provjerite jeste li je primili neoštećenu, a ako otkrijete bilo kakve nedostatke, molimo vas da smjesta obavijestite skladištara - telefonski broj pronaći ćete u impressumu Klika. Želimo vam puno upjeha u korištenju vaše nove žene!

MOZAK

SVOJSTVA I NAMJENA Žene, za razliku od muškaraca, mogu slušati dva razgovora odjednom. To je zato što muškarci kod slušanja upotrebljavaju samo lijevu stranu mozga, dok se žene služe objema. Na dvije žene, dakle, idu četiri muškarca, itd. U razgovoru, dakako.

CRNA STATISTIKA Američka istraživanja pokazuju da je 85-90% žena u stanju doživjeti orgazam. Ipak, tijekom snošaja samo trećina žena to uistinu uspije. Suprotno uvriježenom mišljenju, ovo nema nikakve veze s umijećem partnera (ili partnerice), već isključivo s mozgom koji je možda 'zaboravio' ispustiti u krvotok neke bitne hormone. Čista kemija!

MOZAK KAO EROGENA ZONA Kako biste proizveli val za valom ugode kod vaše partnerice, potrebno je savladati više-manje jednostavno umijeće 'psihičke stimulacije mozga za žensko seksualno zadovoljstvo'. Frankenštajnovska definicija zapravo znači: masiranjem skalpa vaše skvo može se stimulirati izlučivanje velike količine endorfina. Znači, blefiranjem da je posrijedi tek benigna masaža, dovodite je do stanja čiste napaljenosti!

U PRAKSI Anabela C. Podhorsky (38), magistra farmacije iz Beča, čitateljica Klika, žena i vlasnica mozga, tvrdi da su ženske maštarije rafiniranije od muških, ali i daleko 'prljavije' i uzbudljivije. Anabela, piši nam!




Post je objavljen 29.03.2005. u 17:05 sati.