Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Razmirice na relaciji Public Enemy osovine - Chuck D. i Flavor Flav


Kultni i jedan od ključnih rap bendova Public Enemy izgradili su ime temeljem glazbe i ukazivanja na socijalne nepravde, ali u zadnje vrijeme skreću pozornost sasvim sporednim stvarima. Flavor Flav igra jednu od glavnih rola u reality showu televizijske postaje VH1 "Strange Love" gdje proživljava svojevrsnu romansu s bivšom Stalloneovom ženom, visokom plavušom Brigitte Nielsen.

Ta se uloga nije svidjela frontmenu i prvom glasu Public Enemy Chuck D.-u koji je nazvao njegovo učešće "Flavploitation" zbog toliko česte prisutnosti u medijima, a ničim ozbiljnim opravdane, te da svojim pojavljivanjem baca karikaturalnu sliku na imidž i pojavu benda koju su godinama pomno gradili i stvarali kao "crne pantere" rapa.

Flavor Flav se nije uvrijedio i poručio je Chucku da će sve razmirice riješiti u četiri oka, ali ga je zamolio da prije nego izlazi u javnost s izjavama poput ove, pokuša shvatiti i njegov pogled na cijelu stvar, te da su mu unatoč neslaganjima još uvijek prva stvar u životu njegove kćeri i sinovi, šestoro njih.



Post je objavljen 29.03.2005. u 16:48 sati.