Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serol

Marketing

Izveštaj sa Sajma automobila...

Ribe su odlične, kola su solidna.
Zakljucak sajma - ukratko.


Da nije bilo japanaca sajam bi puk'o (ko zvečka). Bilo je švaba i amera - preskupih kao i uvek. Glavni izveštač je bio naš dragi neženja koji gotivi japanske supice (Supra), a nije imun ni na Nissan, a ni Hondu ne bi preskočio. Pustili su me da se zavalim u HONDU CIVIC TypeR (hostesa nije bila ljubazna da mi da... mislim ključeve, ali sam je rekao da ću da prevežem kablove, no tada su me zamolili da napustim dotičnu halu) Prezentacija SAL-ovih proizvoda (firma koja proizvodi audio opremu za automobile) je bila blago rečeno SMEŠNA - dva automobila, Golf IV TDI (šatro napucani - sva slova crvena) i Reno Clio Sport *napunjeni do vrha zvučnicima*... svega je bilo samo zvuka NE. Što se buke tiče bilo je u redu, medžutim nismo mogli da skontamo koje su pesme bile pičile - samo je nesto tutnjalo od pozadi.
Pljeske su strašno skupe, koka-kola je čak stodvaes đunti ali novih ;). Naboli smo po gurmansku, ali jebe kevu što su dobre!!! A da RIBE... Bataci su sevali na sve strane, povremeno su i sise izvirivale, mrežastih čarapa je bilo ko na OTC-u, a štikle u proseku 14,5 cm.
Naravno o kolima veze nisu imale, ali su im krpe lepo ležale u rukama. Dotični neženja je svojim očima video kako blajzuje po Porsche-u.

Ostale slike sa sajma...


Nakon svega ovoga, seo sam u razdrndanu 55-icu i polako (autobus nije mogao brže) pošao ka kući.
P.S. Taj dotični neženja je Trle, LOL jel nećeš da prčkaš po sajteu... buahaha























Post je objavljen 31.03.2005. u 15:04 sati.