Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

::::došo´zeka izdaleka:::::

.......cijeli dan stižu euforične easter esmes poruke, tako da sam na kraju i ja podlegla trendu i na jedno preko 30 brojeva poslala: Hepi ti Uskrs. Puno jajca. Šunke. I swega ostalog uskrsnulog. nek se widi da sam iz lijepo odgojene obitelji. Je..so veri najs odgojene da sam se nakon samo tri sata spawanja bez beda digla u 8.00 i gledala kako moji starci užurbano spremaju marendu.Kronično neispawana sjedila sam za okruglim stolom i bez razumijewanja blejila u uskršnjem ruhu prehrambene artikle. Prwo sam piljila u naša flomasterom obojena jajca.zabrijala sam si u glawi gnusne scene malih pilića zarobljenih u ljusci, dok je moj bratić uprawo u tom trenutku progutao jednu polowicu pilećeg tijela. Stara mi je na tanjur olimpijskom disciplinom s drugog kraja stola bacila jaje koje sam uz muke neviđene potjerala niz jednjak. Onda mi se pak, uslijed nedostatka sna, počelo jawljati pitanje čija ja jajca u biti jedem? Zečja ili kokošja? Zašto ne postoji uskršnja kokoš? votever...*8) nakon jaja, pažnju sam usmjerila na šunku koja je narezana se izležawala na big tanjuru. Pred neispawanim sick umom, počele su mi se javljati vizije te iste šunke kako weselo trčkara nekim slawonskim seoskim dvorištem i onako glupa, bez razmišljanja, ni ne sluti da će se jednom naći razrezana na stolu na puzzla-komadiće. još par zalogaja je otputowalo pod pritiskom u moj želudac. Na luk se i nisam prewiše obazirala, dok nisam se sjetila koliko puta je Toto obavljao nuždu po svačijim vrtovima i tko zna kakwim su tekućinama ovi lukovi napajani. Dok sam došla do sredine stola, bila sam na dobrom putu da ne zaspim za stolom i kissam dio šunke na tanjuru, moguće u obraz. Došla je i Njuška ( noso zabadajuća susjeda ). Pitanje upućeno meni_easter zombiju:"Sha tie donio uskršnji zeko?"
Htjela sam joj poklon objasniti ljudskom anatomijom, dio:muški organi, no fakat sam bila preumorna za prepucavanja koja ona ne razumije ni da joj naslikam. Slijedi nastavak:" A čujem ja netko noćas meni po kuhinji nešto ruši, reko´lopow! A kad ono zeko mi pustio jaje za tebe! " Ajme..ma sha nije srce od životinje. Suzdržavam se mogućeg od izljewa emocija nad poklonjenim jajetom. Hvala...
Slonovskom nježnošću grabim jajce iz njenih ruku, bacam ga na hrpu ostalih napuštenih zečjih/kokošjih jaja...i prawac soba gdje se uprawo i nalazim.
za kraj...jedno kveščn...da možete birati sha biste bili: uskršnji zec: koliko se on jaja nagleda u žiwotu, uskršnji luk. da was se gricka od glawe do pete ili uskršnje jaje: da se tucate okolo sa drugim jajima? Većina mojih poznanika, opredijelila se za treću soluciju. uključujući i mene. to valjda objašnjava poklonjeno jaje.
*******gudnajt*******

Post je objavljen 27.03.2005. u 22:35 sati.