Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Kraljevstvo za pogodak

I pored solidne igre tijekom čitave utakmice "Sloga" zabilježila poraz.
Danas je "Sloga" odigrala utakmicu redovitog, 19. kola, u Bijelom Polju protiv momčadi FK "Bjelopoljca". Da je kojim slučajem danas, netko tko ne poznaje situaciju na tablici ni to tko je gost, a tko domaćin, bio na stadionu u Bijelom Polju sigurno ne bi pogodio koja je momčad "Sloga". Ova utakmica je još jednom pokazala da "Sloga" nije imala niti jednu pripremnu utakmicu, niti je imala prigodu raditi na treninzima s loptom. Oba pogotka koji su postigli domaćini bila su nakon prekida igre što pokazuje da zadnja linija "Sloge" nije uigrana, te će još trebati dosta rada sa mladinim nogometašima kako bi riješili situacije u prekidu igre. Izuzev ta dva pogodak domaćin gotovo i nije imao nekih ozbiljnijih prigoda za pogodak. No, ni napadači "Sloge" još nisu podesili nišanske sprave. Iako je "Sloga", naročito u drugom poluvremenu, imala terensku inicijativu njeni napadači nisu stvorili izrazite prigode za postizanje pogotka. Izuzetak je situacija u 76 minutu, kada se Miloš našao u izglednoj situaciji, ali ga domaći igrač Mustafić obara s leđa, no sudac Obradović dosuđuje slobodan udarac, a domaćem igraču pokazuje samo žuti karton. Miloš sam izvodi slobodan udarac, a lopta prolazi pored lijeve vratnice domaćeg golmana. Već u slijedećoj minuti Glavaš dobro ubacuje pred gol domaćina, golman ispušta loptu, ali u blizini nema napadača "Sloge". Da stvar po "Slogu" bude još nepovoljnija u zadnjim minutama prvog poluvremena povrijedio se napadač Jaokim Perić, te je trener "Sloge" morao vršiti ne planirane izmjene. Da je ovu utakmicu "Sloga", s malo sreće, mogla dobiti zorno je pokazao i trenutak kada je Ljuban Šekerija postigao pogodak, a domaći igrač Hidović je revoltirano napustio teren.
Koliko je "Sloga" bila dominantna govori i činjenica da je trener domaće momčadi još deset minuta prije isteka regularnog vremena utakmice panično dozivao suca vičući da je kraj.
Poraz je svakako neugodan, ali po prvi put nakon nekoliko godina, autobus s kojim su otputovali nogometaši "Sloge" je bio pun - igrača i navijača. Za sada je atmosfera u momčadi dobra, a trener napokon nema problema sa brojem igrača kada se ide na gostovanje.

Stadion u Bijelom Polju

FK "Bjelopoljac" – HNK "Sloga" 2 : 1 (2 : 1)

Gledatelja : 50

Žuti Kartoni : Hidović u 19 min., Mićijević u 43 min, Mustafić u 76 min.
Zdravko Šekerija u 35 min.
Strijelci : 1 : 0 Pajić u 23 min; 1 : 1 Ljuban Šekerija u 43 minutu; 2 : 1 Mićijević u 45 minutu


FK "Bjelopoljac" :Omerika, Mićijević ( od 46. min. Mustafić), Ljevo, Hidović ( od 43. min. Hasić), Ibrulj, Kaminić, Pajić (od 72. min. Čekro), Glavović, Bilkić, Eminović, Bećirević,
HNK "Sloga" : Jozo Rajić, Josip Zeko, Grga Mabić ( od 28. min. Zdravko Šekerija), Kristijan Matišić, Mario Turić, Damir Juričić, Ljuban Šekerija ( od 46. min. Damir Petričević), Vladimir Grubeša, Berislav Miloš, Mario Glavaš, Joakim Perić ( od 46. min. Dario Pilić)

Post je objavljen 26.03.2005. u 23:26 sati.