Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serol

Marketing

Salon automobila u Beogradu

43. Međunarodni salon automobila

Ovogodišnji Salon automobila u Beogradu se održava od 25. marta do 03. aprila. Prvi put će tri najveće hale biti ispunjene do poslednjeg metra automobilima. Broj premijera za SCG i skupocenih automobila je impozantan, pa se s pravom očekuje se rekordan broj posetilaca, preko 300 hiljada. Najava značajnijeg oživljavanja prodaje novih vozila na našem tržištu je svakako i zvanično pojavljivanje sa celokupnom gamom Honde i Seata, kao i legendarne marke Porše. Takođe, nakon jednogodišnje pauze nastupaju japanski Nisan i Subaru.

Beogradski sajam je uveo i neke haj tek novine kako bi se još više približio zapadnim standardima. Putem mobilnih telefona (SMS poruka) mogu se dobiti na svakom štandu tehnički podaci, performanse i cena svakog vozila. Naravno, broj onih koji će slati SMS da bi dobili nagradu automobil folksvagen polo biće znatno veći. Potrebno je samo da pošalju kod sa svoje ulaznice SMS-om na broj 2659 (cena 20 dinara). Takođe, slanjem poruke može se birati najlepša hostesu Salona automobila.

Pratećih manifestacija će biti nekoliko od kojih se izdvajaju sajamski reli Trofej Mirko Martinović i reli oldtajmera Memorijal Princa Tomislava Karađorđevića. Veliku posetu garantuje i pristupačna cena ulaznice od 200 dinara. Za grupne posete popust je 50%, a celodnevna parking karta za vozila košta 500 dinara.

Uživajte!

Post je objavljen 25.03.2005. u 23:11 sati.