Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serol

Marketing

EXIT Fest - Novi Sad @7-10.07.2005

EXIT NOISE SUMMER FEST je najveći muzički festival na području Jugoistočne Evrope. EXIT se organizuje na prelepoj i magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 2001. godine. Svake godine, sve je veći broj posetilaca na EXIT-u. Mladi stižu iz svih delova zemlje, ali i iz zemalja širom Evrope. Pored dobrog muzičkog programa Festival je posećen i zbog kvalitetne zabave, dobre atmosfere na Tvrđavi i pozitivne energije grada.

VEŽITE SE – DOLAZI CARL COX
Ultimativna vest za sve ljubitelje elektronske muzike. Najvoljeniji DJ u Srbiji. DOOLAZIIIIII!!! U specijalnom izdanju, nikada viđenom u našoj zemlji, Carl će nastupiti kao «Carl Cox i prijatelji». U narednih nekoliko dana kralj elektronike će formirati program večeri, pozivajući svoje kolege koji će nastupiti sa njim na festivalu. Pripremajući veći deo večeri, poput atmosere kluba Space u Ibici, samo u svemiru pod otvorenim nebom, uvećanoj na 20.000 željnih klabera u jednoj od najvećih diskoteka u Evropi, EXITovoj Dance areni! POLEĆEMO!

BBC dolazi u Srbiju. Ovaj put, ne da bi izvestavao o bombardovanju, vec potpuno pozitivnom dogadjaju. BBC Radio One, najslušanija radio stanica na svetu, izabrala je EXIT kao jedan od 4 internacionalna festivala (van UK) koje će uživo prenositi u 2005. godini.Pored muzickog programa Radio One je zainteresovan da emituje i price o ljudima sa ovih prostora, istoriji, zanimljivostima. Realizacija ove ideje je od nemerljivog značaja za EXIT festival, Novi Sad, Srbiju, kao i Balkan u celini. Pojedine emisije BBC Radio One preko partnerskih radio stanica u svetu sluša preko 470 miliona ljudi! Marketing koji Novi Sad, Vojvodina, Srbija i Balkan dobijaju ovim je izuzetan. Velika sansa za menjanje imidza zemlje i regiona.


Post je objavljen 25.03.2005. u 00:34 sati.